Απωθητικό Σκύλου-Γάτας-Τρωκτικών Από Γκαζόν Και Κήπο 600ml

Κωδικός: A81-0002255
  • Τιμή:

    11,90 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Απωθητικό σε σκόνη, για χρήση σε εξωτερικούς χώρους 

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 119 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Το απωθητικό μέσω της μυρωδιάς διώχνει τους σκύλους, τις γάτες και τα τρωκτικά από το γκαζόν, τον κήπο, την αυλή, τα παρτέρια, τις κατασκηνώσεις, τα φυτώρια, ξενοδοχειακές μονάδες, αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου) και προστατεύει από τις καταστροφές που προκαλούν τα περιττώματα των ζώων. Δεν καταστρέφει το γκαζόν και τα φυτά του κήπου. Έχει υψηλή αποτελεσματικότητα και διαρκεί 6 εβδομάδες από την εφαρμογή. Με τη βροχή δεν απομακρύνεται, αντιθέτως απορροφάται από το έδαφος και συνεχίζει να λειτουργεί.

Βασικά χαρακτηριστικά
  • Απωθητικό για εξωτερικούς χώρους
  • Σε σκόνη που σκορπίζεται εύκολα σε κήπους, αυλές, γκαζόν κλπ
  • Συσκευασία: 600ml
Σημαντική Παρατήρηση

Για να δείτε πώς θα το χρησιμοποιήσετε κάντε κλικ στο tab "Οδηγίες Χρήσης"

Οδηγίες Χρήσης

Ανοίγετε τη συσκευασία (σπάζοντας την ασφάλειά του), κρατώντας το προϊόν μακριά από το πρόσωπό σας, χωρίς να εισπνέετε. Διασκορπίζετε το περιεχόμενο στις περιοχές που δεν επιθυμείτε την παρουσία των ζώων. Εφαρμόζετε τοπικά σε εξωτερικούς χώρους (σαν λίπασμα) σε ποσότητα 150ml/τετραγωνικό μέτρο πάνω στο γκαζόν, στον κήπο και γύρω από τα φυτά.

Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις μπορείτε να εφαρμόσετε μεγαλύτερες ποσότητες για μεγαλύτερη επιτυχία. Στην φύτευση των βολβών τοποθετείτε 1 κουταλάκι κάτω από έναν βολβό (για προστασία βρώσης από τρωκτικά). Σε μικρούς κήπους (1-4 τετραγωνικά μέτρα) προλαμβάνεται η καταστροφή, σκορπίζοντας στο κέντρο τους το προϊόν και σε μεγάλους κήπους σχηματίζοντας ομόκεντρους κύκλους με αυτό.

Επαναλαμβάνετε κάθε 6 εβδομάδες. Κλείνετε καλά την συσκευασία μετά τη χρήση του προϊόντος και αποθηκεύετε σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου.

-Είδος Σκόνη

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Περιποίηση & Υγιεινή Σκύλου, Καθαρισμός Χώρου Σκύλου, Γάτα, Περιποίηση & Υγιεινή Γάτας, Προϊόντα Καθαρισμού Χώρου Γάτας, Διάφορα Είδη Καθαρισμού Χώρου Σκύλου, Διάφορα Είδη Καθαρισμού Χώρου Γάτας, Νέα Προϊόντα Σκύλου, Νέα Προϊόντα Γάτας