Trovet Dog Intestinal 400gr

Κωδικός: A41-148.0016
  • Τιμή:

    5,00 € / τεμάχιο

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-3 ημερες
  • Πλήρης κλινική υγρή υποαλλεργική τροφή με πάπια και πατάτα, σε μους
  • Κατάλληλη για όλα τα σκυλάκια με γαστρεντερικές διαταραχές

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 6

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 50 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης κλινική υγρή υποαλλεργική τροφή με πάπια και πατάτα, σε μους, για το σκυλάκι σας, ανεξαρτήτως ηλικίας, που έχει γαστρεντερικά προβλήματα. Η χρήση της πατάτας ως πηγή υδατανθράκων καθιστά αυτή την τροφή εξαιρετικά εύπεπτη και η προσθήκη τόσο ζυμώσιμων όσο και μη ζυμώσιμων ινών προάγει μια υγιή γαστρεντερική οδό. Επιπλέον, ο αριθμός των συστατικών που χρησιμοποιούνται είναι όσο το δυνατόν λιγότερος, προκειμένου να προστατευτεί το πεπτικό σύστημα και να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης. Περιέχει πάπια ως τη μόνη πηγή ζωικής πρωτεΐνης, που σπάνια προκαλεί αντιδράσεις υπερευαισθησίας. Αυτό καθιστά την τροφή κατάλληλη για σκυλάκους με υπερευαισθησία στα τρόφιμα.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η πάπια είναι ένα κρέας πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος του σκυλάκου σας. Επιπλέον, είναι πλούσια πηγή σιδήρου, φωσφόρου, ψευδάργυρου, χαλκού, σελήνιου και του συμπλέγματος Βιταμινών Β
  • Η πατάτα είναι η πιο εύπεπτη πηγή υδατανθράκων ως εναλλακτική λύση στα δημητριακά. ∆ιευκολύνει τη λειτουργία του παγκρέατος κατά την πέψη, βελτιώνει σημαντικά τη γευστικότητα κι έχει υψηλή ενεργειακή αξία
Σημαντική Παρατήρηση

Σας συνιστούμε να ζητήσετε τη γνώμη του κτηνιάτρου σας πριν από τη χρήση ή πριν από την παράταση της περιόδου χρήσης. Η συνιστώμενη περίοδος χορήγησης είναι αρχικά 3 έως 12 εβδομάδες για πεπτικά προβλήματα και 3 έως 8 εβδομάδες σε περίπτωση υπερευαισθησίας σε τρόφιμα. Ωστόσο, είναι μια πλήρης διαιτητική τροφή που, μετά από ιατρική συνταγή από κτηνίατρο, μπορεί να χορηγείται κανονικά ως καθημερινή τροφή για το μικρό μας φίλο.

Δεν είναι κατάλληλη για σκυλάκους με εξωκρινή παγκρεατική ανεπάρκεια, παγκρεατίτιδα, καθώς και για ανήλικα σκυλάκια μεγάλων φυλών, ηλικίας κάτω των 12 μηνών.

Σύνθεση

Παράγωγα κρέατος και ζώου (πάπια), παράγωγα φυτικής προέλευσης (πατάτα, πολτός τεύτλων, κυτταρίνη, ινουλίνη), μέταλλα

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 11.0%
  • Λίπος 5.7%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 1.9%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 1.0%
  • Υγρασία 76.0%
  • Υδατάνθρακες 4.4%
  • Ασβέστιο 0.35%
  • Φώσφορος 0.25%
  • Νάτριο 0.17%
  • Κάλιο 0.20%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 3000 IU/kg, Βιταμίνη D3 200 IU/kg, Βιταμίνη E 30 mg/kg, Ψευδάργυρος 15 mg/kg, Ιώδιο 0.75 mg/kg

Θερμίδες

1022 kcal/kg

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για το μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου 5kg 10kg 20kg 30kg 40kg 50kg 60kg
Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση 310-420gr 510-690gr 845-1155gr 1135-1580gr 1400-1955gr 1645-2310gr 1870-2670gr
-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ανήλικο, Ενήλικο, Ηλικιωμένο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free), Κλινική (Vet diet)
-Ειδική Διατροφή Γαστρεντορολογικά προβλήματα (Intestinal), Χωρίς γλουτένη (Gluten free)
-Συσκευασία 201 έως 400gr
-Γεύση Πάπια, Πουλερικά
-Χωρίς Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Ολλανδία
-Υφή Πατέ/Μους
-Τύπος Τροφής Πλήρης
-Είδος Συσκευασίας Κονσέρβα

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Σκύλου, Κλινική Τροφή Σκύλου, Κλινική Υγρή Τροφή Σκύλου