Royal Canin Fit 32 400g

Κωδικός: A26-2206004
  • Τιμή:

    6,80 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι
  • Κατάλληλη για ενήλικες γάτες έως και 10 ετών, με μέτρια δραστηριότητα και πρόσβαση σε εξωτερικό χώρο

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 68 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι για την ενήλικη γατούλα σας με μέτρια δραστηριότητα και πρόσβαση σε εξωτερικό χώρο. Η τροφή αυτή, απευθύνεται ειδικά σε γατούλες, οι οποίες περιστασιακά βγαίνουν έξω, αλλά τον περισσότερο καιρό μένουν στο σπίτι. Οι ενεργειακές ανάγκες είναι μεν μέτριες, αλλά οι φυσικοί μηχανισμοί άμυνας του οργανισμού ενισχύονται σημαντικά μέσω των δραστηριοτήτων έξω. Οι γατούλες αφιερώνουν πολλές ώρες στην καθημερινή φροντίδα του τριχώματός τους, και κατά συνέπεια καταπίνουν πολλές τρίχες. Επειδή δεν κυκλοφορούν πολύ στην φύση, δεν μπορούν πάντα να αποβάλλουν αυτές τις τρίχες με τη βοήθεια φυσικών φυτών, όπως είναι το γρασίδι. Δημιουργούνται επομένως τριχόμπαλες στο στομάχι, οι οποίες προκαλούν διαταραχές στην λειτουργία της πέψης. Η τροφή αυτή περιέχει όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες, λιπαρά οξέα, ίνες και μεταλλικά άλατα  για να έχει η μικρή μας φίλη μια ισορροπημένη διατροφή. Χάρη στο προσαρμοσμένο περιεχόμενο σε μεταλλικά άλατα βελτιώνεται η υγεία του ουροποιητικού συστήματος. Περιέχει ένα σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών (βιταμίνη E και βιταμίνη C, λουτεΐνη και ταυρίνη) και ολιγοσακχαρίτες μαννάνης που ενισχύουν τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς της γατούλας σας. Επίσης ο συνδυασμός από φυσικές ίνες υποστηρίζει την κινητικότητα του εντέρου, με αποτέλεσμα να περιορίζεται ο σχηματισμός τριχόμπαλων και να διευκολύνεται η αποβολή τους.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Περιέχει ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών που βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και αντιστρέφουν τη γήρανση του οργανισμού της γατούλας σας, ενισχύοντας την όρασή της, τους μύες και το κυκλοφορικό της σύστημα ενώ παράλληλα προστατεύουν τα κύτταρα από την καταστροφή που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες
  • Χάρη στο προσαρμοσμένο περιεχόμενο σε μεταλλικά άλατα βελτιώνεται η υγεία του ουροποιητικού συστήματος, και οι τιμές του PH κυμαίνονται μεταξύ 6.0 και 6.5. Επιπλέον, τα μεταλλικά άλατα βοηθούν στη λειτουργία των μυών, στην μεταφορά του οξυγόνου στο αίμα και στην παραγωγή των ορμονών ενώ λειτουργούν όλα μαζί για να βοηθήσουν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού και να συντηρήσουν τη φυσιολογική δραστηριότητα της μικρής μας φίλης σε καθημερινή βάση
  • Βοηθάει στη μείωση των τριχόμπαλων χάρη στο συνδυασμό από φυσικές ίνες, οι οποίες υποστηρίζουν την κινητικότητα του εντέρου, με αποτέλεσμα να περιορίζεται ο σχηματισμός τριχόμπαλων και να διευκολύνεται η αποβολή τους
Σημαντική Παρατήρηση

Στη φύση, η ενήλικη γάτα τρέφεται με μικρά θηράματα που κυνηγά ενστικτωδώς. Η πρόσληψη τροφής, επομένως, διαιρείται σε πολλά μικρά γεύματα, από 10 έως 20, μέσα στο 24ωρο. Καθώς ένα γεύμα διαρκεί μόνο ένα με δύο λεπτά, τρώει 5 με 6 γραμμάρια τροφής κάθε φορά. Η συμπεριφορά αυτή είναι ενδεικτική για κάθε γάτα, ακόμα και για αυτές που ζουν σε διαμερίσματα. Συνεπώς, είναι σημαντικό για την ισορροπία της να έχει πάντα στη διάθεσή της φρέσκια τροφή μαζί με καθαρό νερό.

Συστατικά

Πρωτεΐνη Πουλερικών (Αποξηραμένη), Ρύζι, Ζωικό Λίπος, Καλαμπόκι, Γλουτένη Καλαμποκιού, Φυτικές Ίνες, Ζωική Πρωτεΐνη (Υδρολυμένη), Απομονωμένη Φυτική Πρωτεΐνη, Σιτάρι, Πούλπα Σακχαροτεύτλων, Ζύμες, Μέταλλα, Έλαιο Σόγιας, Ιχθυέλαιο, Υδρόλυμα Ζύμης (Πηγή για Μαννάνη-ολιγοσακχαρίτες), Άλευρο Καλέντουλας (Πηγή για Λουτεΐνη)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 32%
  • Λίπος 15%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.8%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 4%
Πρόσθετα
Βιταμίνη A: 14500 IU, Βιταμίνη D3: 800 IU, E1 (Σίδηρος): 35 mg, E2 (Ιώδιο): 3.5 mg, E4 (Χαλκός): 11 mg, E5 (Μαγγάνιο): 45 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 136 mg, E8 (Σελήνιο): 0.09 mg - Συντηρητικά - Αντιοξειδωτικά.
Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για την μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το γατάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Ηλικία Ενήλικο
-Συσκευασία έως 1kg
-Γεύση Πουλερικά
-Χωρίς Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Royal Canin Ξηρά Τροφή Γάτας