Royal Canin Outdoor 2kg

Κωδικός: A26-2211020
  • Τιμή:

    26,00 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι
  • Κατάλληλη για ενήλικες γάτες άνω του 1 έτους, που ζουν εκτός σπιτιού

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 260 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή για το ενήλικο γατάκι σας που ζει εκτός σπιτιού, με πουλερικά και ρύζι. Οι γάτες με πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να έχουν ένα υψηλότερο επίπεδο δραστηριότητας και συνεπώς να χρειάζονται μια διατροφή υψηλότερης ενέργειας. Η τροφή αυτή, έχει υψηλό ενεργειακό περιεχόμενο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δραστήριων γατών. Επίσης, βοηθά στην υποστήριξη της υγείας του δέρματος χάρη στο συνδυασμό αμινοξέων και βιταμινών ενώ ένα σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών βοηθά στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών για τη διατήρηση της υγείας των κυττάρων της γατούλας σας. Επιπλέον, συμβάλλει στην υγεία των αρθρώσεων χάρη στο συνδυασμό θρεπτικών ουσιών και λιπαρών οξέων (EPA & DHA) που υποστηρίζουν τις αρθρώσεις της μικρής μας φίλης. Τέλος, βοηθά στη διατήρηση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος της γατούλας σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Τα οστρακόδερμα είναι η πιο δημοφιλής πηγή γλυκοζαμίνης, ενός φυσικού, θρεπτικού συμπληρώματος που βοηθάει στην υγεία των αρθρώσεων της μικρής μας φίλης. Η γλυκοζαμίνη παράγεται φυσικά στο σώμα της γάτας σας με την μεγαλύτερη περιεκτικότητά της να βρίσκεται στους χόνδρους των αρθρώσεων. Μεγαλώνοντας, ο οργανισμός της γατούλας σας αρχίζει να παράγει μικρότερη ποσότητα γλυκοζαμίνης, με αποτέλεσμα να παρατηρείται πόνος στις αρθρώσεις του αλλά και ακαμψία. Η πρόσληψη γλυκοζαμίνης μέσω της διατροφής της μπορεί να βοηθήσει στην θωράκιση των χόνδρων, που με τις σειρά τους βοηθούν στην επαναφορά της λειτουργίας των αρθρώσεων και στα επίπεδα δραστηριότητάς της
  • Οι φρουκτοολιγοσακχαρίτες παράγονται από τη φυσική ζύμωση των ζαχαρότευτλων και βοηθούν στην ανάπτυξη των καλών βακτιριδίων του εντέρου της μικρής μας φίλης. Η ζύμωσή τους από τα βακτήρια του εντέρου βοηθάει στην παροχή ενέργειας στα κύτταρα της γατούλας σας, στη μείωση της ανάπτυξης των κακών βακτηριδίων και στην μείωση των φλεγμονών
  • Περιέχει ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών που βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και αντιστρέφουν τη γήρανση του οργανισμού της γατούλας σας, ενισχύοντας την όρασή της, τους μύες και το κυκλοφορικό της σύστημα ενώ παράλληλα προστατεύουν τα κύτταρα από την καταστροφή που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες
Σημαντική Παρατήρηση

Το γατάκι έχει διατροφικές ανάγκες που διαφέρουν από αυτές τις ενήλικης γάτας. Η διατροφή για το γατάκι πρέπει να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις που είναι απαραίτητες για τη σωστή ανάπτυξή του. Η κατάλληλη υγιεινή διατροφή που ξεκινά σταδιακά τη στιγμή του απογαλακτισμού, θα ενισχύσει την ανάπτυξή του και την καλή διατροφική συμπεριφορά!

Συστατικά

Αφυδατωμένη Πρωτεΐνη Πουλερικών, Ρύζι, Καλαμπόκι, Ζωικά Λίπη, Σιτάρι, Υδρολυμένες Ζωικές Πρωτεΐνες, Απομονωμένη Φυτική Πρωτεΐνη*, Γλουτένη Καλαμποκιού, Ζύμες και μέρη τους, Πούλπα Τεύτλων, Ιχθυέλαιο, Μεταλλικά Άλατα, Έλαιο Ινδοκάρυδου, Έλαιο Σόγιας, Φρουκτοολιγοσακχαρίτες, Εκχύλισμα Μαγιάς (Πηγή Ολιγοσακχαριτών Μαννάνης), Έλαιο Βοράγου, Εκχύλισμα Ταγίτη (Πηγή Λουτεΐνης), Υδρολυμένα Οστρακόδερμα (Πηγή Γλυκοζαμίνης), Υδρολυμένος Χόνδρος (Πηγή Χονδροϊτίνης)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 30%
  • Λίπος 20%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 7.2%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 1.3%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A: 30500 IU, Βιταμίνη D3: 800 IU, E1 (Σίδηρος): 37 mg, E2 (Ιώδιο): 3,7 mg, E4 (Χαλκός): 11 mg, E5 (Μαγγάνιο): 48 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 145 mg, E8 (Σελήνιο): 0,06 mg - Συντηρητικά - Αντιοξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για την μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το γατάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Ηλικία Ενήλικο
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Πουλερικά
-Χωρίς Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Royal Canin Ξηρά Τροφή Γάτας