Reflex Plus Adult Hairball Salmon 1.5kg

Κωδικός: A5-L10924
  • Τιμή:

    9,00 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Πλήρης τροφή με σολομό και ρύζι 
  • Κατάλληλη για ενήλικες οικόσιτες γάτες
Περιγραφή

Πλήρης τροφή με σολομό και ρύζι για την ενήλικη οικόσιτη γατούλα σας. Η τροφή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να καλύψει τις ανάγκες της μικρής μας φίλης. Περιέχει ρίζα γιούκα, η οποία ανακουφίζει από την ακαμψία και τον πόνο στις αρθρώσεις. Η γιούκα επιπλέον προωθεί την καρδιαγγειακή υγεία καθώς βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενώ μειώνει την πίεση και την χοληστερόλη. Επιπλέον περιέχει έχει L-καρνιτίνη, ένα αμινοξύ το οποίο χρησιμοποιείται στο σώμα για τον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων σε ενέργεια στα κύτταρα. Βοηθάει επομένως τον οργανισμό να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια, διατηρώντας παράλληλα το μυϊκό σύστημα της γατούλας σας και μειώνοντας το λίπος στο σώμα της.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Ο σολομός είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία διασφαλίζουν την υγιή λειτουργία της καρδιάς της γατούλας σας καθώς και λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
  • Ο λιναρόσπορος είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία βοηθούν στην υγεία του τριχώματος και του δέρματος. Επιπλέον, είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, τις οποίες χρειάζεται η μικρή μας φίλη για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος
  • Το ρύζι είναι υψηλής ποιότητας πηγή υδατανθράκων χωρίς γλουτένη, επιλεγμένων ινών και μετάλλων. Επιπλέον αποτελεί μια καλή εναλλακτική λύση για γατούλες με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα
Σύνθεση

Πρωτεΐνες σολομού (αποξηραμένες), ζωικές πρωτεΐνες (αποξηραμένες), καλαμπόκι, λιπαρά κοτόπουλου, ρύζι, ίνες ζαχαροκάλαμου, πολτός παντζαριού, υδρολυμένες πρωτεΐνες ψαριού, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, έλαιο σολομού, ξύλο-ολιγοσακχαρίτες, ζύμη ζυθοποιίας, ψύλλιο, αλάτι, ανθός yucca schidigera, καρνιτίνη L, συντηρητικά, αντιοξειδωτικά.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 34%
  • Λίπος 14%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 8%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 5%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α (Ε672) 18000 IU/kg, Βιταμίνη D3 (E671) 1500 IU/kg, Βιταμίνη Ε (3Α700) 200 mg/kg, Βιταμίνη C 200 mg/kg, Ταυρίνη 1500 mg/kg, B1 - B2 - B3 (νικοτινικό οξύ) - B6 - B12 - B7 (βιοτίνη) - B9 (φολικό οξύ), βιταμίνη K, χολίνη, παντοθενικό ασβέστιο.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας 2kg 3kg 4kg 5kg 6kg 7kg 8kg 9kg 10kg
Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση 29-32gr 39-43gr  48-53gr 57-63gr 65-72gr 73-81gr 81-90gr 89-98gr 96-106gr
-Ηλικία Ηλικιωμένο, Ενήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Τριχόμπαλες (Hairball)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Πουλερικά, Σολομός, Ψάρι/Λευκό Ψάρι
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Τουρκία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας