Royal Canin Medium Light Weight Care 12kg

Κωδικός: A26-1325120
  • Τιμή:

    102,60 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μεσαίων φυλών, με τάση αύξησης βάρους, καθιστικό τρόπο ζωής ή στειρωμένους

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 1025 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή για το ενήλικο μεσαίας φυλής σκυλάκι σας με πουλερικά και ρύζι. Η τροφή αυτή, είναι μια διατροφική φόρμουλα με ισορροπημένη ακρίβεια που συμβάλλει στην επίτευξη και τη διατήρηση του ιδανικού βάρους του μικρού μας φίλου. Η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη βοηθά στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και η χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά βοηθά στον περιορισμό της αύξησης του βάρους. Αυτή η τροφή έχει 15% λιγότερες θερμίδες και περιέχει L-καρνιτίνη. Περιέχει ένα ειδικό μείγμα ινών που βοηθά στην ενίσχυση του αισθήματος του κορεσμού του αγαπημένου σας σκυλάκου και ο συνδυασμός αντιοξειδωτικών βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Περιέχει ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών που βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και αντιστρέφουν τη γήρανση του οργανισμού του αγαπημένου σας σκυλάκου, ενισχύοντας της όρασή του, τους μύες και το κυκλοφορικό του σύστημα ενώ παράλληλα προστατεύουν τα κύτταρα από την καταστροφή που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες
  • Οι φρουκτοολιγοσακχαρίτες παράγονται από τη φυσική ζύμωση των ζαχαρότευτλων και βοηθούν στην ανάπτυξη των καλών βακτηριδίων του εντέρου του μικρού μας φίλου. Η ζύμωσή τους από τα βακτήρια του εντέρου βοηθάει στην παροχή ενέργειας στα κύτταρα του αγαπημένου σας σκυλάκου, στη μείωση της ανάπτυξης των κακών βακτηριδίων και στην μείωση των φλεγμονών
  • Το έλαιο σόγιας προσφέρει στο σκυλάκι σας την ενέργεια που απαιτεί ο οργανισμός του για να λειτουργεί σωστά. Επιπλέον, συντελεί στη φυσιολογική ανάπτυξη και λειτουργία των κυττάρων, των νεύρων, των μυών και των ιστών, βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των βιταμινών από των οργανισμό του μικρού μας φίλου και του χαρίζει λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
Σημαντική Παρατήρηση

Η διατροφή του ζώου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, τις ελλείψεις που πρέπει να αποφευχθούν ή τις άλλες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Οι σκύλοι πρέπει να τρέφονται διαφορετικά, ανάλογα με το εάν είναι κουτάβια, ενήλικες ή ώριμοι και ανάλογα με το μέγεθός τους εάν είναι μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή γιγάντιο!

Συστατικά

Αφυδατωμένη Πρωτεΐνη Πουλερικών, Καλαμπόκι, Φυτικές Ίνες, Κριθάρι, Σιτάρι, Γλουτένη Καλαμποκιού, Ζωικά Λίπη, Ρύζι, Υδρολυμένες Ζωικές Πρωτεΐνες, Πούλπα Τεύτλων, Κονιοποιημένη Κυτταρίνη, Ζύμες, Ιχθυέλαιο, Μεταλλικά Άλατα, Φρουκτοολιγοσακχαρίτες, Έλαιο Σόγιας, Εκχύλισμα Μαγιάς (Πηγή Ολιγοσακχαριτών Μαννάνης)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 27%
  • Λίπος 11%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 4.9%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 10.5%
Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Οδηγίες Ταΐσματος

Βάρος σκύλου

Χαμηλά επίπεδα δραστηριότητας

Κανονικά επίπεδα δραστηριότητας

Υψηλά επίπεδα δραστηριότητας

11kg

152gr

180gr

209gr

12kg

162gr

192gr

223gr

14kg

182gr

216gr

250gr

16kg

201gr

239gr

276gr

18kg

219gr

261gr

302gr

20kg

237gr

282gr

327gr

22kg

255gr

303gr

351gr

24kg

272gr

323gr

374gr

25kg

281gr

333gr

386gr

-Μέγεθος Σκύλου Μεσαία φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Διαίτης (Light)
-Συσκευασία 5.1 έως 10kg
-Γεύση Πουλερικά
-Χωρίς Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Royal Canin Ξηρά Τροφή Σκύλου