Royal Canin Xsmall Adult 500gr

Κωδικός: A26-1102005
  • Τιμή:

    6,20 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-2 ημερες
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους πολύ μικρόσωμων φυλών, έως 4kg, άνω των 10 μηνών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 62 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με πουλερικά και ρύζι, για το πολύ μικρόσωμο ενήλικο σκυλάκι σας. Η τροφή αυτή είναι διατροφικά πλήρης και ισορροπημένη, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες του σκυλάκου σας και να τον υποστηρίζει καθ' όλη τη διάρκεια της ενήλικης ζωής του. Σε αυτό το στάδιο της ζωής, οι πολύ μικρόσωμοι σκύλοι χρειάζονται συγκεκριμένες θρεπτικές ουσίες για να παραμείνουν δραστήριοι, υγιείς και γεμάτοι ζωντάνια. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικές ουσίες υψηλής πεπτικότητας για μέγιστη απορρόφηση και βέλτιστη υποστήριξη της υγείας. Οι πολύ μικρόσωμοι σκύλοι είναι γνωστό ότι είναι ιδιόρρυθμοι στο φαγητό και ότι η όρεξή τους δεν ικανοποιείται εύκολα. Τα αποκλειστικά αρώματα αυτής της τροφής βοηθούν στην ικανοποίηση ακόμη και των πιο ιδιόρρυθμων σκύλων, εξασφαλίζοντας ότι λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες που χρειάζονται. Επίσης, η κροκέτα έχει ειδικά προσαρμοσμένο μέγεθος ώστε ο σκυλάκος σας να μπορεί πιο εύκολα να την πιάσει και να την μασήσει, ενώ δημιουργεί μια δράση βουρτσίσματος των δοντιών και σε συνδυασμό με την προσθήκη χηλικού ασβεστίου, βοηθά στη μείωση του σχηματισμού πέτρας. 

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Υγιές ανοσοποιητικό σύστημα: Συμβάλλει στην υποστήριξη της υγείας του ανοσοποιητικού καθώς είναι εμπλουτισμένη με EPA, DHA και βιταμίνη C
  • Υγιή Δόντια: Βοηθά στη μείωση του σχηματισμού πέτρας καθημερινά χάρη στο χηλικό ασβέστιο
  • Βέλτιστη υποστήριξη ζωτικότητας: Βοηθά στη διατήρηση της ζωντάνιας χάρη σε ένα σύμπλεγμα βιταμινών
  • Πολύ μικρή και εύγευστη κροκέτα, τέλεια προσαρμοσμένη στο μικροσκοπικό σαγόνι του σκύλου, ενθαρρύνει τη μάσηση
  • Τα αποκλειστικά αρώματα βοηθούν στην τόνωση της όρεξης στους ιδιόρρυθμους σκύλους
  • Υγιές τρίχωμα: Εμπλουτισμένη με έναν συνδυασμό θρεπτικών ουσιών που βοηθούν στην υποστήριξη της λάμψης του τριχώματος και της υγείας του δέρματος
Συστατικά

Aφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών, ρύζι, ζωικά λίπη, σιτάλευρο, σιτάρι, αλεύρι αραβόσιτου, γλουτένη αραβόσιτου, γλουτένη σίτου, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, πούλπα κιχωρίου, ανόργανα συστατικά (μεταξύ των οποίων και τριφωσφορικό πεντανάτριο (0,35%)), ψύλλιο (σπόροι με φλοιό), έλαιο σόγιας, προϊόντα ζυμών, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, ιχθυέλαιο, έλαιο φυκών Schizochytriumsp. (πηγή EPA & DHA).

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 24.0%
  • Λίπος 18.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 5.6%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 1.7%
  • EPA/DHA 0.17%
Πρόσθετα

ανά kg: Διατροφικές πρόσθετες ύλες: Βιταμίνη Α: 14200 IU, Βιταμίνη D3: 900 IU, Βιταμίνη C: 400 mg, Σίδηρος (3b103): 40 mg, Ιώδιο (3b201, 3b202): 4 mg, Χαλκός (3b405, 3b406): 12 mg, Μαγγάνιο (3b502, 3b504): 52 mg, Ψευδάργυρος (3b603, 3b605, 3b606): 138 mg, Σελήνιο (3b801, 3b811, 3b812): 0.07 mg - Συντηρητικά - Αντιοξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

Βάρος Σκύλου

Ήπια Δραστηριότητα
έως 1 ώρα/ημέρα

Κανονική Δραστηριότητα
1-2 ώρες/ημέρα

Έντονη Δραστηριότητα
3+ ώρες/ημέρα

1kg

24gr

27gr

31gr

2kg

40gr

46gr

52gr

2.5kg

47gr

54gr

62gr

3kg

54gr

62gr

71gr

4kg

67gr

77gr

88gr

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Συσκευασία έως 1kg
-Γεύση Πουλερικά
-Χωρίς Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Royal Canin Adult, Royal Canin Ξηρά Τροφή Σκύλου