Happy Dog Piemonte 4kg

Κωδικός: A22-SE04008
  • Τιμή:

    29,00 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με πάπια και ψάρια αλμυρού νερού
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μεσαίων και μεγαλόσωμων φυλών με τροφικές δυσανεξίες ή αλλεργίες
Περιγραφή

Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με πάπια και ψάρια αλμυρού νερού για το ενήλικο σκυλάκι σας μεσαίων και μεγαλόσωμων φυλών. Η τροφή αυτή δεν είναι μόνο ιδιαίτερα νόστιμη αλλά η συνταγή της χωρίς γλουτένη, χωρίς δημητριακά ή πατάτες την κάνει ιδανική ακόμα και για σκύλους με αλλεργίες ή δυσανεξία σε τρόφιμα. Το ιταλικό γλυκό κάστανο περιέχει ειδικές διαιτητικές ίνες που συμβάλλουν στη σταθεροποίηση του πεπτικού συστήματος. Επιπλέον, η εξαιρετικά εύπεπτη πάπια, τα νόστιμα ψάρια αλμυρού νερού και η έλλειψη δημητριακών και πατάτας ολοκληρώνουν τη συνταγή. Αυτά τα επιμελώς επιλεγμένα συστατικά και η ιδιαίτερα προσεχτική μέθοδος παρασκευής κάνουν τη τροφή αυτή ιδανική για την καθημερινή διατροφή του μικρού μας φίλου, ακόμα και εάν έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις. Οι κροκέτες είναι τέλεια προσαρμοσμένες για τα δόντια μεσαίων και μεγαλύτερων φυλών. Αποτελείται από φυσικά συστατικά για τη βέλτιστη και κατάλληλη υποστήριξη του μεταβολισμού του μικρού μας φίλου ενώ περιέχει ένα συνδυασμό συστατικών που θα ωφελήσουν ολοκληρωτικά το σώμα του (ιχνοστοιχεία, λιναρόσπορο, επιλεγμένα βότανα, μήλα και μύδια της Νέας Ζηλανδίας).

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η πάπια είναι ένα κρέας πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος του σκυλάκου σας. Επιπλέον, είναι πλούσια πηγή σιδήρου, φωσφόρου, ψευδάργυρου, χαλκού, σελήνιου και του συμπλέγματος Βιταμινών Β
  • Η πρωτεΐνη πουλερικών είναι εξαιρετικής ποιότητας, με 10% υψηλότερη πρωτεΐνη από την συνηθισμένη. Είναι χαμηλή σε τέφρα ενώ το κυριότερο είναι πως είναι ανεκτή κι εύπεπτη από τον οργανισμό του μικρού μας φίλου
  • Το φασκόμηλο έχει υπογλυκαιμική, αντισπασμωδική και αντιμυκητιασική δράση, ενώ δεν είναι αμελητέες οι ωφέλιμες ιδιότητες στην πεπτική λειτουργία. Η κατανάλωση του προκαλεί θερμότητα στο εντερικό σύστημα και επιταχύνει την κυκλοφορία, τη χώνεψη και τη διούρηση. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας ενάντια στην επιβλαβή δράση των ελεύθερων ριζών. Ταυτόχρονα αναζωογονεί και τονώνει τους μύες, ανακουφίζοντας από κράμπες και πόνους
Σύνθεση

Πρωτεΐνη πάπιας (26%), αλεύρι γλυκού κάστανου (26%), άμυλο μπιζελιού, λίπος πουλερικών, πολτός τεύτλων (αποξηραμένο), ιχθυάλευρο από ψάρι αλμυρού νερού (4%), υδρολυμένο συκώτι, ηλιέλαιο, (0,1%), εκχύλισμα ζυμομυκήτων , γάλα γαϊδουράγκαθου, αγκινάρα, πικραλίδα, τζίντζερ, φύλλα σημύδας, κλπ. φύλλα τσουκνίδας, χαμομήλι, κόλιανδρο, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, ρίζα γλυκόριζας, θυμάρι (συνολικά αποξηραμένα βότανα: 0,15%).

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 25%
  • Λίπος 14%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 7.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3%
  • Ασβέστιο 1.45%
  • Φώσφορος 0.95%
  • Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα 0.5%
  • Ωμέγα-6 Λιπαρά Οξέα 2.8%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α (3a672a) 12000 IE, βιταμίνη D3 (E671) 1200 IE, βιταμίνη Ε (οξεικό ακετοξικό οξύ 3a700) 75 mg, βιταμίνη Β1 (μονονατριούχος θειαμίνη 3a821) ) 6 mg, βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη 3a831) 4 mg, D (+) βιοτίνη (3a880) 575 mcg, παντοθενικό ασβέστιο D (3a841) 10 mg, νιακίνη (3a314) 40 mg, βιταμίνη Β12 70 mcg, χλωριούχο χολίνη ).

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
11kg 150gr
15kg 200gr
20kg 250gr
25kg 290gr
30kg 330gr
35kg 375gr
40kg 415gr
45kg 450gr
50kg 490gr
60kg 560gr
70kg 630gr
80kg 695gr
-Μέγεθος Σκύλου Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free), Υποαλλεργική (Sensitive/Hypoallergenic)
-Ειδική Διατροφή Δερματολογικά προβλήματα (Skin sensitivity), Πεπτικά προβλήματα (Digestion sensitivity), Χωρίς γλουτένη (Gluten free)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Πάπια, Ψάρι/Λευκό Ψάρι, Συκώτι
-Χωρίς Καλαμπόκι, Πατάτα, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Γερμανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου