-5%

Amity Senior & Light 15kg

Amity Senior & Light 15kg

Κωδικός: A4-05008
  • Αρχική:

    50,20 €

  • Τιμή:

    47,69 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά, ρύζι και ραδίκι 
  • Κατάλληλη για ηλικιωμένους ή υπέρβαρους σκύλους μεσαίων και μεγαλόσωμων φυλών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 476 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με πουλερικά, ρύζι και ραδίκι για το ηλικιωμένο ή το υπέρβαρο σκυλάκι σας, μεσαίων και μεγαλόσωμων φυλών. Η τροφή αυτή είναι πολύ εύγευστη, πλούσια σε ζωική πρωτεΐνη και έλαιο ψαριών (Ω3 & Ω6) καθώς επίσης και υποβαθμισμένης περιεκτικότητας σιτηρών - Low Grain. Η περιεκτικότητα της σε πρωτεΐνες και λιπαρές ουσίες είναι προσαρμοσμένη έτσι ώστε να είναι κατάλληλη για τις ειδικές διατροφικές ανάγκες των σκυλάκων ήπιας δραστηριότητας. Επιπλέον περιέχει ισορροπημένη αναλογία βιταμινών, μεταλλικών ουσιών, καθώς και φυτικών ινών, για καλή αφομοίωση, σωστή εντερική λειτουργία, ζωντάνια και ευεξία.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η πρωτεΐνη πουλερικών είναι εξαιρετικής ποιότητας, με 10% υψηλότερη πρωτεΐνη από την συνηθισμένη. Είναι χαμηλή σε τέφρα ενώ το κυριότερο είναι πως είναι ανεκτή κι εύπεπτη από τον οργανισμό του μικρού μας φίλου
  • Το ρύζι είναι υψηλής ποιότητας πηγή υδατανθράκων χωρίς γλουτένη, επιλεγμένων ινών και μετάλλων. Επιπλέον αποτελεί μια καλή εναλλακτική λύση για σκυλάκους με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα
Σημαντική Παρατήρηση

Η τροφούλα αυτή δεν έχει μεταλλαγμένα συστατικά (GMO) 

Σύνθεση

Αφυδατωμένη πρωτεΐνη κρέατος 28% (με πουλερικά), δημητριακά (με ρύζι), παράγωγα φυτικής προέλευσης (πολτός τεύτλων), έλαια και λίπη (λίπος πουλερικών & ιχθυέλαιο), ζύμες, μεταλλικές ουσίες, εκχύλισμα ζύμης (πηγή μαννολιγοσακχαριτών), ραδίκι (πηγή φρουκτοολιγοσακχαριτών).

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 24%
  • Λίπος 9%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 8%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3.5%
  • Υγρασία 10%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A 22.500 IU/kg, Βιταμίνη D-3 1.300 IU /kg, Βιταμίνη E (α-τοκοφερόλη) 130 mg/kg, E1/Σίδηρος 162 mg/kg, E4/Χαλκός 13 mg/kg, E5/Μαγγάνιο 12 mg/kg, E6/Ψευδάργυρος 143 mg/kg, E2/Ιώδιο 2.3mg/kg, E8/Σελήνιο 0.3mg/kg, Αντιοξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ηλικιωμένο, Ενήλικο, Ηλικιωμένο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Διαίτης (Light)
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Πουλερικά
-Χώρα Προέλευσης Ισπανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου