Royal Canin Medium Sterilised Adult 12kg

Κωδικός: A26-1312120
  • Τιμή:

    82,30 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά
  • Κατάλληλη για ενήλικους στειρωμένους σκύλους μεσαίων φυλών με βάρος από 11 έως 25 κιλά

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 822 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με πουλερικά για το στειρωμένο ενήλικο σκυλάκι σας. Η τροφή αυτή με την αποκλειστική της σύνθεση και την αυξημένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, καλύπτει όλες τις διατροφικές ανάγκες του μικρού μας φίλου. Τα στειρωμένα σκυλάκια εξαιτίας των ορμονικών αλλαγών, έχουν ανάγκη από μία τροφή προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, πλούσια σε θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες. Μετά την στείρωση πολλά σκυλάκια παρουσιάζουν αυξημένη όρεξη, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται η ανάγκη για πρόσληψη μεταβολίσιμης ενέργειας. Αυτό συχνά έχει ως αποτέλεσμα την παχυσαρκία και όλα τα αρνητικά επακόλουθά της. Η τροφή αυτή βοηθάει στη διατήρηση του ιδανικού βάρους γιατί είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, αλλά φτωχή σε λιπαρά. Το συμπλήρωμα L-καρνιτίνης ενεργοποιεί τον μεταβολισμό αυξάνοντας τις καύσεις και βοηθάει τον οργανισμό του αγαπημένου σας σκυλάκου να έχει μια καλή λειτουργία. Η αποκλειστική σύνθεση της τροφής προκαλεί γρήγορα το αίσθημα κορεσμού και περιορίζει με τον τρόπο αυτό το αίσθημα πείνας ανάμεσα στα γεύματά του.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Οι φρουκτοολιγοσακχαρίτες παράγονται από τη φυσική ζύμωση των ζαχαρότευτλων και βοηθούν στην ανάπτυξη των καλών βακτηριδίων του εντέρου του μικρού μας φίλου. Η ζύμωσή τους από τα βακτήρια του εντέρου βοηθάει στην παροχή ενέργειας στα κύτταρα του αγαπημένου σας σκυλάκου, στη μείωση της ανάπτυξης των κακών βακτηριδίων και στην μείωση των φλεγμονών
  • Η L-καρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ το οποίο χρησιμοποιείται στο σώμα για τον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων σε ενέργεια στα κύτταρα. Βοηθάει επομένως τον οργανισμό να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια, διατηρώντας παράλληλα το μυϊκό σύστημα του σκύλου σας και μειώνοντας το λίπος στο σώμα του
  • Το έλαιο σόγιας προσφέρει στο σκυλάκι σας την ενέργεια που απαιτεί ο οργανισμός τους για να λειτουργεί σωστά. Επιπλέον, συντελεί στη φυσιολογική ανάπτυξη και λειτουργία των κυττάρων, των νεύρων, των μυών και των ιστών, βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των βιταμινών από των οργανισμό του μικρού μας φίλου και του χαρίζει λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
Σημαντική Παρατήρηση

Η διατροφή ενός σκυλάκου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, τις ελλείψεις που πρέπει να αποφευχθούν ή τις άλλες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Οι μικροί μας φίλοι πρέπει να τρέφονται διαφορετικά, ανάλογα με το εάν είναι κουτάβια, ενήλικες ή ώριμοι και ανάλογα με το μέγεθός τους εάν είναι μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή γιγάντιο!

Σύνθεση

Καλαμπόκι, αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών, σιτάρι, φυτικές ίνες, ζωικά λίπη, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, γλουτένη καλαμποκιού, απομονωμένη φυτική πρωτεΐνη, πούλπα τεύτλων, ζύμες, ιχθυέλαιο, έλαιο σόγιας, μεταλλικά άλατα, φρουκτο­ολιγοσακχαρίτες, ψύλλιο (σπόροι με φλοιό), εκχύλισμα μαγιάς (πηγή ολιγοσακχαριτών μαννάνης), έλαιο βοράγου.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 28%
  • Λίπος 13% 
  • Ακατέργαστη Τέφρα 4.9%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 6.2% 
Πρόσθετα

Βιταμίνη A: 20500 IU, Βιταμίνη D3: 900 IU, E1 (Σίδηρος): 36 mg, E2 (Ιώδιο): 3,6 mg, E4 (Χαλκός): 11 mg, E5 (Μαγγάνιο): 47 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 140 mg, E8 (Σελήνιο): 0,06 mg, L-καρνιτίνη: 200 mg - Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες: Κλινοπτιλόλιθος ιζηματογενούς προέλευσης: 5 g - Συντηρητικά - Αντιοξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μεσαία φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Στειρωμένα (Sterilized)
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Πουλερικά
-Χωρίς Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Royal Canin Adult, Ξηρά Τροφή για Στειρωμένους Σκύλους, Royal Canin Ξηρά Τροφή Σκύλου, Royal Canin Sterilised