Factor Animal Stain & Litter Enzymes Αποσμητικό & Καθαριστικό Υγρό με ένζυμα 1L

Κωδικός: A76-0002
  • Τιμή:

    21,90 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Διασπαστικό – αποσμητικό υγρό με ένζυμα
  • Κατάλληλο για χώρους διαβίωσης και τουαλέτες γατών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 218 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Διασπαστικό – αποσμητικό υγρό με ενζυματικούς μικροοργανισμούς (ένζυμα) με έντονο άρωμα για τους χώρους διαβίωσης και την άμμο υγιεινής. Είναι πρωτοποριακό βιολογικό προϊόν, φιλικό προς τον άνθρωπο, τους μικρούς μας φίλους και το περιβάλλον. Είναι μη τοξικό, μη διαβρωτικό, μη ερεθιστικό , χωρίς αμμωνία και χλώριο, και είναι 100% ασφαλές στη χρήση του. Είναι κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή περιποίηση των χώρων που χρησιμοποιεί το σκυλάκι ή η γατούλα σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε επιφάνεια όπου ο μικρός μας φίλος αφήνει ακαθαρσίες με δυσάρεστες οσμές όπως περιττώματα και ούρα. Είναι απόλυτα ασφαλές ακόμη και όταν έρχεται σε επαφή με το κατοικίδιό σας. Επίσης είναι ιδανικό για την συντήρηση της άμμου της γατούλας σας αφού καταστέλλει τη δυσοσμία που εκλύεται από την άμμο και εξολοθρεύει μικροοργανισμούς καθώς ούρα και περιττώματα διαλύονται και διασπώνται μέσα στην άμμο χωρίς να αφήνουν μυρωδιές. Έτσι, επιμηκύνεται η διάρκεια χρήσης της άμμου για την επόμενη αλλαγή της.

Βασικά χαρακτηριστικά
  • Διασπαστικό – αποσμητικό υγρό με ένζυμα
  • Μη τοξικό, μη διαβρωτικό, μη ερεθιστικό, άοσμο, άχρωμο χωρίς αμμωνία και χλώριο
  • Κατάλληλο για όλους τους χώρους διαβίωσης καθώς και για την άμμο της γατούλας σας
  • Καταστέλλει τη δυσοσμία που εκλύεται από την άμμο και εξολοθρεύει μικροοργανισμούς
  • Για τοπική χρήση ψεκάστε απευθείας χωρίς αραίωση, για την άμμο ψεκάστε περίπου 20ml με 30ml και απευθείας πάνω στα περιττώματα
  • Όταν αλλάζετε την άμμο ψεκάστε ώστε να επιτύχετε ενεργοποίηση των ενζύμων
  • Συσκευασία: 1L
Τρόπος Εφαρμογής

Σε χώρους και επιφάνειες : εφαρμόζεται καθημερινά με ψεκασμό τοπικά χωρίς καθόλου αραίωση και ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος ίσως χρειαστεί και 2 φορές την ημέρα.

Στην άμμο : εφαρμόζεται με ψεκασμό από 20ml έως 30ml επάνω στην άμμο για την συντήρηση σε καθημερινή χρήση και τοπικά όταν μαζεύουμε τις ακαθαρσίες. Όταν αλλάζουμε την άμμο πάντα ψεκάζουμε ώστε να επιτύχουμε την άμεση δράση των ενζύμων.

Σε ενυδρεία και δεξαμενές : εφαρμόζεται με ψεκασμό επάνω σε όλες τις επιφάνειες και μετά από αναμονή αφού διασπαστούν οι ρύποι και οι μυρωδιές  μπορούμε να ξεπλύνουμε καλά και να γεμίσουμε νερό ξανά.

Σε δίκτυα σωληνώσεων και αποχετεύσεων : εφαρμόζεται με λίγη ποσότητα από 10ml έως 20ml σε καθημερινή βάση όταν το πρόβλημα των οσμών είναι μεγάλο και για συντήρηση ίδια δόση 2-3 φορές την εβδομάδα.

Σε στάβλους κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες : εφαρμόζεται με ψεκασμό σε όλους τους χώρους σε καθημερινή βάση ανάλογα με τις ανάγκες διάσπασης των ακαθαρσιών.


Με την δράση των ενζύμων εξαλείφονται όλες οι δυσάρεστες οσμές και οι ρύποι (ούρα, κουτσουλιές, περιττώματα, τροφές, λίπη και άλλα).

-Είδος Υγρά

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Περιποίηση & Υγιεινή Σκύλου, Καθαρισμός Χώρου Σκύλου, Υγρά Καθαρισμού Χώρου, Γάτα, Περιποίηση & Υγιεινή Γάτας, Άμμος Γάτας & Πέλλετ για Γάτες, Προϊόντα Καθαρισμού Χώρου Γάτας, Υγρά Καθαρισμού Χώρου Γάτας, Αρωματικά Άμμου Γάτας