Monge Grill Cat Senior Rich in Mackerell 85gr

Κωδικός: A27-55070239
  • Τιμή:

    0,94 € / τεμάχιο

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Πλήρης υγρή τροφή χωρίς σιτηρά, με σκουμπρί σε κομματάκια
  • Κατάλληλη για ηλικιωμένες γάτες

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 10

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 9 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή τροφή χωρίς σιτηρά, με σκουμπρί σε κομματάκια, για την  ηλικιωμένη γατούλα σας. Η τροφή αυτή μαγειρεύεται στο φούρνο και έτσι είναι εξαιρετικά γευστική, ιδανική και για τις πιο ιδιότροπες γατούλες. Το σκουμπρί και το έλαιο σολομού είναι πλούσια σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, με ευεργετικά αποτελέσματα στο τρίχωμα και τη λάμψη του δέρματος της μικρής μας φίλης. Η συνταγή της είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να τονώνει την όρεξη χωρίς όμως να παχαίνει τη γατούλα σας. 

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το σκουμπρί θεωρείται πολύτιμο για το κρέας του. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και βιταμίνη D, καθώς και σε διάφορα μέταλλα όπως σελήνιο, σίδηρο και ιώδιο
  • Η πατάτα είναι η πιο εύπεπτη πηγή υδατανθράκων ως εναλλακτική λύση στα δημητριακά. ∆ιευκολύνει τη λειτουργία του παγκρέατος κατά την πέψη, βελτιώνει σημαντικά τη γευστικότητα κι έχει υψηλή ενεργειακή αξία
Σύνθεση

Κρέας και ζωικά παράγωγα (νωπό κρέας κουνελιού 30%), Ψάρια και παράγωγα ψαριών (σκουμπρί Εκουαδόρ – Picudillo Spp. 20%), λαχανικά (πατάτες), έλαια και λίπος (έλαιο σολομού 2%), μέταλλα, πρωτεΐνη γάλακτος σε σκόνη.

Αναλυτικά συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 10.0%
  • Λίπος 5.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.2%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.5%
  • Υγρασία 77.0%
Πρόσθετα

Βιταμίνη D3: 180 IU – Βιταμίνη Ε: 40 mg – Σίδηρος (μονοϋδρικός θειικός σίδηρος (II)): 13 mg – Ιώδιο (ιωδικό ασβέστιο): 1,6 mg – Χαλκός (θειικός χαλκός (II) πενταένυδρο): 3,4 mg – Μαγγάνιο (Μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο): 8,5 mg – Ψευδάργυρος (οξείδιο του ψευδαργύρου): 42 mg – Σελήνιο (σεληνίτης νατρίου): 0,04 mg, Ταυρίνη 500 mg/kg, πηκτωματοποιητές και γαλακτωματοποιητές.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
3kg 145gr
4kg 175gr
5kg 203gr
6kg 230gr
-Ηλικία Ηλικιωμένο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Κουνέλι, Πουλερικά, Σκουμπρί, Ψάρι/Λευκό Ψάρι
-Χωρίς Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Ιταλία
-Υφή Κομματάκια
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι
-Τύπος Τροφής Πλήρης

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας