Perfect Fit Sterilised Sensitive Mix 4x85gr

Κωδικός: A79-456019
  • Τιμή:

    3,85 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Συσκευασία με 4 φακελάκια πλήρους υγρής τροφής σε κομματάκια με σάλτσα: 2 x κοτόπουλο, 2 x σολομός
  • Κατάλληλη για ενήλικες στειρωμένες γάτες

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 38 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Συσκευασία με 4 φακελάκια πλήρους υγρής τροφής σε κομματάκια με σάλτσα: 2 x κοτόπουλο, 2 x σολομός, για την ενήλικη στειρωμένη γατούλα σας. Η τροφή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες της στειρωμένης μικρής μας φίλης. Παρασκευάζεται με τη μοναδική φόρμουλα "Total 5" που υποστηρίζει την ολιστική σωματική υγεία της γάτας σας και προσφέρει επιπρόσθετα υγιεινά οφέλη, ειδικά σχεδιασμένα για την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Περιέχει ζυμομύκητες ως φυσική πηγή πρεβιοτικών και συμβάλει στην υγιή ανάπτυξη, την υγεία και την ευεξία καθώς και τον έλεγχο του σωματικού βάρους της γατούλας σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στη γατούλα σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός της. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό της σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Ο σολομός είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία είναι υπεύθυνα για την υγιή λειτουργία της καρδιάς της γατούλας σας καθώς και για λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα

Κοτόπουλο

Σύνθεση

Κρέας και ζωικά παράγωγα (εκ των οποίων κοτόπουλο 4% ανά κομμάτι (*)), παράγωγα φυτικής προέλευσης, μεταλλικά στοιχεία, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, μαγιά (εκ των οποίων 0.09% ολιγοσακχαρίτης μαννόζης), σάκχαρα. (*) Το κομμάτι συνήθως αντιπροσωπεύει το 45% του προϊόντος.

Σολομός 

Σύνθεση

Κρέας και ζωικά παράγωγα, ψάρι και παράγωγα ψαριού (εκ των οποίων σολομός 4% ανά κομμάτι (*)), παράγωγα φυτικής προέλευσης, μεταλλικά στοιχεία, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, μαγιά (εκ των οποίων 0.09% ολιγοσακχαρίτης μαννόζης), σάκχαρα. (*) Το κομμάτι συνήθως αντιπροσωπεύει το 45% του προϊόντος.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 7.8%
  • Λίπος 4.8%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 1.8%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.2%
  • Ασβέστιο 0.35%
  • Φώσφορος 0.22%
  • Υγρασία 83.5%
Πρόσθετα

Πρόσθετες ύλες ανά kg: Βιταμίνη D₃: 100 IU, Βιταμίνη E: 52.0 mg, βιοτίνη: 9.0 µg, Tαυρίνη: 1100 mg, Χαλκός (Θειικός χαλκός(II), πενταένυδρος): 1.3 mg, Ιώδιο (Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο): 0.39 mg, Σίδηρος (Mονοένυδρος θειικός σίδηρος (ΙΙ)): 19.6 mg, Μαγγάνιο (Ένυδρο θειικό μαγγάνιο): 3.9 mg, Ψευδάργυρος (Ένυδρος θειικός ψευδάργυρος): 19.4 mg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε τη δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφή, συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
3kg 2 1/2 - 3 φακελάκια
4kg 3 - 3 1/2 φακελάκια
5kg 3 1/2 - 4 φακελάκια

20gr ξηρής τροφής μπορούν να αντικατασταθούν από 1 φακελάκι υγρής τροφής Perfect Fit

-Ηλικία Ενήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Στειρωμένα (Sterilized)
-Συσκευασία 201 έως 400gr
-Γεύση Κοτόπουλο, Σολομός, Πουλερικά
-Χωρίς Καλαμπόκι, Σόγια, Σιτάρι
-Χώρα Προέλευσης ΗΠΑ
-Υφή Κομματάκια
-Τύπος Τροφής Πλήρης
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας