Royal Canin Chihuahua In Loaf 85g

Κωδικός: A26-1755010
  • Τιμή:

    1,20 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Υγρή τροφή με κρέας πουλερικών σε πατέ
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους της φυλής Chihuahua

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 6

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 11 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Υγρή τροφή για το ενήλικο σκυλάκι σας φυλής Chihuahua με κρέας σε πατέ. Η τροφή αυτή, περιέχει θρεπτικά συστατικά για να θρέψει το δέρμα και το τρίχωμα του μικρού μας φίλου. Επιπλέον, βοηθά στην υποστήριξη μιας υγιούς εντερικής διαμετακόμισης και στην ικανοποίηση της όρεξης του αγαπημένου σας σκυλάκου.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το ιχθυέλαιο περιέχει Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, που προσφέρουν υγιή καρδιακή λειτουργία, λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα. Επιπλέον, βοηθούν στις αλλεργίες και στην καλύτερη λειτουργία των νεφρών ενώ ταυτόχρονα έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο σκυλάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
Σημαντική Παρατήρηση

Η διατροφή του ζώου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, τις ελλείψεις που πρέπει να αποφευχθούν ή τις άλλες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Οι σκύλοι πρέπει να τρέφονται διαφορετικά, ανάλογα με το εάν είναι κουτάβια, ενήλικες ή ώριμοι και ανάλογα με το μέγεθός τους εάν είναι μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή γιγάντιο!

Συστατικά

Κρέατα (Χοιρινό, Κοτόπουλο), Άμυλο Αραβοσίτου, Κυτταρίνη, Ηλιέλαιο, Ιχθυέλαιο, Σάκχαρα, Φυσικό Άρωμα, Άλευρο Μαργάρου (Πλούσιο σε Λουτεΐνη), Αμινοξέα (Ταυρίνη, Μεθειονίνη), Σταθεροποιητής Πάχυνσης (Niacin, D3, E, C, Χολίνη, Παντοθενικό Ασβέστιο, Β1, Β2, Ζ, Fe, Mn, Na, , Β6, Φολικό Οξύ, Βιοτίνη, Β12)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 8.5%
  • Λίπος 5.6%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 1.9%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 1.4%
  • Υγρασία 79%

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία/h6>

-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ηλικιωμένο
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Πουλερικά
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία
-Υφή Πατέ/Μους
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι
-Τύπος Τροφής Πλήρης

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Σκύλου