Royal Canin Maxi Adult 140gr

Κωδικός: A26-1712002
  • Τιμή:

    1,90 € / τεμάχιο

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-2 ημερες
  • Υγρή τροφή με κρέας πουλερικών σε κομματάκια
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μεγαλόσωμων φυλών έως 8 ετών

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 6

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 18 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Υγρή τροφή για το μεγαλόσωμο ενήλικο σκυλάκι σας, με κρέας σε κομματάκια. Είναι κατάλληλη για σκύλους από 26 έως 44kg και από 15 μηνών έως 8 χρονών. Με Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, καθώς και EPA και DHA, η υγρή τροφή ευνοεί την υγιή λειτουργία του δέρματος. Χάρη στο σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών με βιταμίνη Ε, η τροφή συμβάλλει στην ενίσχυση των φυσικών αμυνών του σκύλου σας. Με υψηλής ποιότητας συστατικά, που μαγειρεύονται με ήπιο τρόπο, η τροφή είναι ιδιαίτερα εύπεπτη και συμβάλλει σε μια ισορροπημένη γαστρεντερική χλωρίδα. Συσκευάζεται σε πρακτικά φακελάκια των 140gr, και έτσι μπορείτε να τη σερβίρετε γρήγορα και εύκολα, είτε ως πλήρη τροφή είτε ως επικάλυψη στην ξηρά τροφή. Με αυτό τον τρόπο έχετε πάντα στο χέρι ένα γεύμα, με το οποίο μπορείτε να καλομαθαίνετε τον μικρό μας φίλο και συγχρόνως να του παρέχετε μια όσο το δυνατόν καλύτερη διατροφή.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η πρωτεΐνη πουλερικών είναι εξαιρετικής ποιότητας, με 10% υψηλότερη πρωτεΐνη από την συνηθισμένη. Είναι χαμηλή σε τέφρα ενώ το κυριότερο είναι πως είναι ανεκτή κι εύπεπτη από τον οργανισμό των μικρών μας φίλων
Σημαντική Παρατήρηση

Η διατροφή του ζώου μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, τις ελλείψεις που πρέπει να αποφευχθούν ή τις άλλες ιδιαιτερότητες που μπορεί να έχει. Οι σκύλοι πρέπει να τρέφονται διαφορετικά, ανάλογα με το εάν είναι κουτάβια, ενήλικες ή ώριμοι και ανάλογα με το μέγεθός τους εάν είναι μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή γιγάντιο!

Συστατικά

Κρέατα και Υποπροϊόντα Ζώων, Έλαια και Λίπη, Σιτηρά, Φυτικά Υποπροϊόντα, Εκχυλίσματα Φυτικών Πρωτεϊνών, Φυτικά Υποπροϊόντα, Μέταλλα, Μαγιά, Σάκχαρα

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη (7.5%)
  • Λίπος (5.5%)
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες (1.4%)
  • Ακατέργαστη Τέφρα (1.5%)
  • Υγρασία (81.0%)
Θερμίδες

Μεταβολιστέα Ενέργεια: 833 Kcal/kg

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Φροντίστε να έχετε πάντα δίπλα του καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Οδηγίες Ταΐσματος
Βάρος Σκύλου
Μόνο Υγρή Τροφή
Υγρή & Ξηρά Τροφή
26kg
10
1 + 287gr
29kg
11
1 + 314gr
32kg
11+1/2
1 + 341gr
34kg
12
1 + 358gr
42kg
14
1 + 425gr
45kg
15
1 + 449gr
-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Πουλερικά
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία
-Υφή Κομματάκια
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι
-Τύπος Τροφής Πλήρης

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Σκύλου