Κόκκαλα Σκύλου

Η αγαπημένη δραστηριότητα κάθε μικρού μας φίλου είναι το μάσημα και το δάγκωμα αντικειμένων. Στο Gatoskilo θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κόκκαλα, έτσι η αγαπημένη του δραστηριότητα δεν θα είναι ξανά πρόβλημα για εσάς.

Ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία από κόκκαλα που θα κάνουν τους μικρούς μας φίλους να κουνάνε την ουρίτσα τους από χαρά. Εδώ θα βρείτε κόκκαλα σε διαφορετικά μεγέθη, σχήματα και γεύσεις ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες τους. Επιπλέον είναι ιδανικά για όλες τις ηλικίες puppy, adult, senior και όλες τις φυλές μικρόσωμες, μεσαίες και μεγαλόσωμες.

Κάθε σκυλάκι έχει τις δικές του προτιμήσεις για αυτό και το Gatoskilo έχει ό,τι χρειάζεται. Μπορείτε να βρείτε κέρατα ελαφιού, κόκκαλα ασβεστίου, γεμιστά, αληθινά κόκκαλα καθώς και φυσικά κόκκαλα. Επιπλέον οι γεύσεις τους βασίζονται στα κρέατα και τα πουλερικά κι έτσι πέρα από τη διασκέδαση εμπλουτίζουν και τον οργανισμό του μικρού σας φίλου με θρεπτικά συστατικά όπως είναι η πρωτεΐνη και οι βιταμίνες.

Ικανοποιήστε το ασταμάτητο μάσημα και τον ουρανίσκο του κατοικιδίου σας με υγιεινές και πεντανόστιμες λιχουδιές. Επιλέξτε το ιδανικό κόκκαλο για τον σκυλάκο σας μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων από τα top brands.

Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με τα κόκκαλα

Ποια είναι τα ασφαλέστερα κόκαλα για σκύλους;

Όλα τα κόκαλα που προσφέρει το Gatoskilo είναι ασφαλή, αλλά πρέπει πάντα να είστε προσεκτικοί και να παρακολουθείτε τον μικρό σας φίλο ενώ μασά. Διαλέξτε ένα κόκκαλο ιδανικό για το μέγεθος, την ηλικία και την φυλή του. Επιπλέον μπορείτε διαβάσετε τα χαρακτηριστικά και τις οδηγίες που αναγράφονται στις συσκευασίες αλλά και να συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας για την επιλογή κάποιου κοκκάλου.

Πόσο συχνά πρέπει να δίνω στο σκυλί μου κόκαλα και μασά;

Δεν πρέπει να δίνετε στον σκυλάκο σας ένα κόκκαλο και να το μασάει πάνω από 1-2 ώρες την ημέρα. Η παροχή χρόνου για μάσημα είναι πολύ σημαντική, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επιπλέον θερμίδες που παίρνει ο μικρός σας φίλος. Μπορείτε να διαβάσετε τις οδηγίες διατροφής που αναγράφονται στο πίσω μέρος και να κατανοήσετε καλύτερα πόσο συχνά μπορείτε να τα δίνετε στο κατοικίδιο σας.

+ Περισσότερα...