Beaphar Υγρό Εκπαίδευσης Κουταβιού 20ml

Κωδικός: A4-45012
  • Τιμή:

    6,50 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ειδικό εκπαιδευτικό υγρό που βοηθάει τα κουτάβια να λερώνουν στα σημεία που υποδεικνύετε.

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 65 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Ειδικό εκπαιδευτικό υγρό, που βοηθάει στην εκπαίδευση του κουταβιού σας, αποτέποντας κακές συνήθειες. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθήσει και να ενθαρρύνει το μικρό μας φίλο να "λερώσει" στο μέρος το οποίο έχει επιλεχθεί από εσάς. Η συνεχόμενη χρήση του αναπτύσσει συνήθειες σωστής εκπαίδευσης και έτσι μπορείτε και εσείς να προφυλάξετε πολύτιμα χαλιά, έπιπλα και ότι άλλο χρειαστείτε. Είναι πανεύκολο στη χρήση αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στάξετε μερικές σταγόνες σε μία πάνα.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Εκπαιδευτικό υγρό, που βοηθάει στην εκπαίδευση του κουταβιού σας, αποτρέποντας οποιαδήποτε κακή συνήθεια.
  • Ιδανικό για να ενθαρρύνει το σκυλάκι σας να αναπτύσσει σωστές συνήθειες εκπαίδευσης, αποτρέποντάς το ταυτόχρονα από το να λερώνει έπιπλα και αγαπημένα σας αντικείμενα.
  • Είναι πανεύκολο στη χρήση του, αφού βάζοντας μερικές σταγόνες σε μία πάνα βοηθάτε το σκυλάκι σας να λερώσει στο συγκεκριμένο σημείο.

Οδηγίες Χρήσης
Για Εσωτερικό Χώρο:

Βάλτε 5 - 10 σταγόνες σε μία πάνα και αφήστε το μικρό μας φίλο να μυρίσει την πάνα του. Σύντομα θα καταλάβει ότι αυτό το μέρος είναι το αποδεκτό σημείο στο οποίο μπορεί να πηγαίνει. Επαναλάβετε τη διαδικασία, κυρίως όταν ξυπνάει, μετά το φαγητό ή πριν τον ύπνο. Επιβραβεύστε τον όταν λερώσει στο σωστό σημείο.

Για Εξωτερικό Χώρο:

Βάλτε αρκετές σταγόνες στο σημείο που θέλετε να πηγαίνει το σκυλάκι σας είτε είναι πάνα είτε στο έδαφος και πηγαίντε το μικρό μας φίλο στο συγκεκριμένο σημείο για να μυρίσει. Επιβραβεύστε τον όταν λερώσει στο σωστό σημείο.

Σε περίπτωση που το κουταβάκι σας καταλάθος κάνει την ανάγκη του σε άλλο μέρος καθαρίστε καλά την περιοχή, αλλιώς θα ξαναπάει στο ίδιο σημείο.

-Είδος Σπρέι

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Εκπαίδευση Σκύλου, Εκπαιδευτικά Σπρέι Σκύλου