Beaphar Εκπαιδευτικό Σπρέι για Σκύλους 125ml

Κωδικός: A4-43126
  • Τιμή:

    7,10 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες

Εκπαιδευτικό spray που αποτρέπει το σκυλάκι σας από τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές και προστατεύει τους χώρους και τα έπιπλά σας.

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 70 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Εκπαιδευτικό spray που αποτρέπει το σκυλάκι σας από τα ανεπιθύμητα δαγκώματα, τις γρατζουνιές και τα μασήματα σε περιοχές και αντικείμενα που δεν θέλετε. Το spray αυτό είναι ικανό να περιορίσει μέχρι και να σταματήσει αντίστοιχες συμπεριφορές. Η περιεκτικότητά σου σε κιτρονελλάλη, γερανιόλη και κιτρενελόλη το κάνει απωθητικό για τον μικρό μας φίλο και έτσι μετά από κάποιες φορές χρήσης σταμάταει να ασχολείται με τους συγκεκριμένους χώρους ή τα συγκεκριμένα αντικείμενα.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Εκπαιδευτικό spray που λειτουργεί αποτρεπτικά και περιορίζει ή και εξουδετερώνει τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές, όπως τα δαγκώματα, τις γρατζουνιές και τα μασήματα.
  • Περιέχει κιτρονελλάλη, γερανιόλη και κιτρενελόλη, που απωθούν μέσω της μυρωδιάς τους το μικρό μας φίλο και τον αποτρέπουν από το να ασχολείται με τα μέρη που έχει ψεκάσει.
  • Η χρήση του είναι απλή, αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ψεκάσετε τα μέρη στα οποία επιθυμείτε να αφήσετε έξω από το πεδίο δράσης του μικρού μας φίλου!
Σύνθεση

Methyl Nonyl Ketone 1.9%

Οδηγίες Χρήσης

Ψεκάστε με το spray αντικείμενα ή περιοχές που χρειάζονται προστασία από τον μικρό μας φίλο, από απόσταση 15 - 20cm. Το spray δεν λειτουργεί σαν απωθητικό αλλά σαν βοήθημα εκπαίδευσης για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Εάν χρειαστεί ο ψεκασμός μπορεί να εφαρμοστεί εκ νέου μετά από 2 ημέρες. Προσοχή! Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται πάνω στο σκυλάκι σας αλλά αποκλειστικά πάνω στα αντικείμενα.

-Είδος Σπρέι

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Εκπαίδευση Σκύλου, Εκπαιδευτικά Σπρέι Σκύλου