Beaphar Indoor Behavior Cat 125ml

Κωδικός: A4-43127
  • Τιμή:

    7,10 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Εκπαιδευτικό spray που αποτρέπει το γατάκι σας από τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές, ενώ παράλληλα προστατεύει τους χώρους και τα έπιπλά σας.

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 70 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Εκπαιδευτικό spray που αποτρέπει το γατάκι σας από το ανεπιθύμητο ξύσιμο, δάγκωμα, αλλά και μάσημα σε περιοχές και αντικείμενα που δεν θέλετε. Το spray αυτό εκπαιδεύει τη γατούλα σας καθώς μεγαλώνει, ώστε να περιορίσει μέχρι και να σταματήσει τέτοιου είδους ανεπιθύμητες συμπεριφορές. Mπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε έπιπλα, πόρτες, κουρτίνες, καλάθια, χαλιά ή σε ότι άλλο θεωρείται πως χρειάζεται προστασία από την ενεργητικότητα της μικρής μας φίλης.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Περιέχει μια σύσταση η οποία είναι δυσάρεστη για την γατούλα σας κι έτσι την αποτρέπει από το να ασχοληθεί με τις ψεκασμένες περιοχές.
  • Είναι εκπαιδευτικό spray που μπορεί μέχρι και να σταματήσει συμπεριφορές, όπως δάγκωμα, ξύσιμο σε αντικείμενα που δεν θέλετε.
  • Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ψεκάσετε την περιοχή που επιθυμείτε να αφήσετε έξω από το πεδίο δράσης της μικρής μας φίλης!
Σύνθεση

Το άρωμα που περιλαμβάνεται σε αυτό το προϊόν περιέχει κιτρονελλάλη, γερανιόλη και κιτρενελόλη.

Οδηγίες Χρήσης

Ψεκάστε με το σπρέι αντικείμενα ή περιοχές που χρειάζονται προστασία, από απόσταση 15-20cm. Το σπρέι δεν είναι απωθητικό, αλλά βοήθημα εκπαίδευσης για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Εάν χρειαστεί, ο ψεκασμός μπορεί να εφαρμοστεί εκ νέου μετά από δύο ημέρες. Μην το χρησιμοποιείτε πάνω στη γατούλα σας.

-Είδος Σπρέι

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Εκπαιδευτικά Σπρέι Γάτας