Dr Clauder's Cat Hypo Allergen Diet 200gr

Κωδικός: A71-DC22470200
  • Τιμή:

    3,50 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης κλινική υγρή τροφή με σολομό και πατάτα, σε πατέ
  • Κατάλληλη για όλες τις ενήλικες γάτες με τροφικές ευαισθησίες

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 35 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης κλινική υγρή τροφή με σολομό και πατάτα, σε πατέ, για την ενήλικη γατούλα σας που έχει τροφικές ευαισθησίες. Η συνταγή της τροφής είναι υποαλλεργική και έχει αναπτυχθεί ειδικά για να ελαχιστοποιεί τις δυσανεξίες σε συστατικά και θρεπτικά συστατικά. Περιέχει έλαιο βοράγου που ηρεμεί τη γατούλα σας ενώ ταυτόχρονα είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που συμβάλλουν σε ένα υγιές δέρμα και τρίχωμα.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Ο σολομός είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία διασφαλίζουν την υγιή λειτουργία της καρδιάς της γατούλας σας καθώς και λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
  • Η πατάτα είναι η πιο εύπεπτη πηγή υδατανθράκων ως εναλλακτική λύση στα δημητριακά. ∆ιευκολύνει τη λειτουργία του παγκρέατος κατά την πέψη, βελτιώνει σημαντικά τη γευστικότητα κι έχει υψηλή ενεργειακή αξία
Σημαντική Παρατήρηση

Σας συνιστούμε να ζητήσετε τη γνώμη του κτηνιάτρου σας πριν από τη χρήση ή πριν από την παράταση της περιόδου χρήσης. Η συνιστώμενη περίοδος χρήσης είναι 3-8 εβδομάδες μέχρι να μειωθούν τα συμπτώματα μιας τροφικής δυσανεξίας. Ωστόσο μπορείτε να συνεχίσετε τη σίτιση επ' αόριστον εφόσον υπάρχει συνεχής μείωση των συμπτωμάτων. Η τροφή αυτή δεν είναι κατάλληλη για ανήλικα γατάκια, έγκυες ή θηλάζουσες γατούλες. 

Σύνθεση

Σολομός, πατάτα, λινέλαιο, ανθρακικό ασβέστιο, έλαιο βοράγου

Αναλυτικά συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 8.0%
  • Λίπος 8.9%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 0.6%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.5%
  • Υγρασία 79%
  • Ασβέστιο 0.18%
  • Φώσφορος 0.15%
Πρόσθετα

Βιταμίνη: A 5.000 IU, D3 500 IU, E 150 mg, ταυρίνη 650 mg, μεθειονίνη 2.000 mg, κιτρικό κάλιο 4.000 mg, κόμμι κασσίας 1.000 mg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
έως 5kg 200gr
έως 7kg 300gr
έως 10kg 400gr



-Ηλικία Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Κλινική (Vet diet), Υποαλλεργική (Sensitive/Hypoallergenic)
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Σολομός
-Χωρίς Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Γερμανία
-Υφή Πατέ/Μους
-Είδος Συσκευασίας Κονσέρβα
-Τύπος Τροφής Πλήρης

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας, Κλινική Τροφή Γάτας, Κλινική Υγρή Τροφή Γάτας