VetIQ Denti-Care Kit Οδοντόβουρτσα, Οδοντόκρεμα 70gr & Βουρτσάκι Δακτύλου

Κωδικός: A85-MC-3070
  • Τιμή:

    14,00 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Συσκευασία με οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα και βουρτσάκι δακτύλου
  • Κατάλληλο για σκύλους και γάτες 

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 140 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Συσκευασία που περιλαμβάνει οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα και βουρτσάκι δακτύλου, για το σκυλάκι ή τη γατούλα σας. Η ενζυματική οδοντόκρεμα περιέχει συστατικά που έχουν αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στην ενίσχυση της στοματικής υγιεινής, υποστηρίζοντας την εύρυθμη λειτουργία των ούλων και συμβάλλοντας στο να διατηρηθούν καθαρά τα δόντια. Το ένζυμο της οξειδάσης της γλυκόζης που περιέχει συμβάλλει στον περιορισμό του σχηματισμού οδοντικής πλάκας και μειώνει την ποσότητα των μικροοργανισμών στο στόμα, ενώ τα φυσικά αντιβακτηριακά συστατικά (έλαιο σπόρων μαϊντανού, γλυκάνισου, κανέλας και ευκάλυπτου καθώς και φυσικό εκχύλισμα ροδιού) χαρίζουν δροσερή αναπνοή και αίσθηση φρεσκάδας. Η οδοντόπαστα έχει κρεμώδη υφή, ευχάριστο άρωμα και είναι απόλυτα ασφαλής για κατάποση. Είναι εύκολη στην εφαρμογή και δεν απαιτείται ξέπλυμα καθώς τα ένζυμα της οδοντόκρεμας συνεχίζουν να δρουν στο στόμα του μικρού μας φίλου. Είναι κατάλληλη για κουτάβια και ανήλικα γατάκια πριν και μετά την εμφάνιση των ενήλικων δοντιών τους.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Συσκευασία με οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα και βουρτσάκι δακτύλου
  • Καταπολεμά τα βακτήρια και τον σχηματισμό πλάκας
  • Προστατεύει τα ούλα 
  • Χαρίζει δροσερή αναπνοή
  • Κατάλληλο για σκύλους και γάτες 
Σημαντική Παρατήρηση

Σας συνιστούμε να ζητήσετε τη γνώμη του κτηνιάτρου σας πριν από τη χρήση

Σύνθεση

Απιονισμένο Νερό, Παράγωγα Φυτικής Προέλευσης, Έλαια και Λιπαρά, Μεταλλικά Στοιχεία.

Αναλυτικά Συστατικά 
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 0.1%
  • Ακατέργαστα λίπη 0.9%
  • Ακατέργαστες ίνες 0.5%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 43.6%
  • Υγρασία 39.9%
Πρόσθετα

Τεχνολογικές Πρόσθετες Ύλες: Γαλακτωματοποιητές, Συντηρητικά, Αντιοξειδωτικά. Αισθητήριες Πρόσθετες Ύλες: Εκχύλισμα Ροδιού (Punica Granatum) 2000mg, Έλαιο Σπόρου Μαϊντανού 100mg, Έλαιο Κανέλας 100mg, Έλαιο Γλυκάνισου 200mg, Έλαιο Ευκάλυπτου 100mg.

Οδηγίες Χρήσης

Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα στο δάχτυλό σας και αφήστε το μικρό μας φίλο να τη γλείψει. Στη συνέχεια, ανασηκώστε απαλά τα χείλη του προς τα πάνω και απλώστε την πάστα από το δάχτυλό σας κατά μήκος της γραμμής των ούλων.
Όταν ο σκυλάκος ή η γατούλα σας εξοικειωθεί, απλώστε μια μικρή ποσότητα της οδοντόπαστας στην οδοντόβουρτσα της επιλογής σας και τοποθετήστε τη στα ούλα και τα δόντια του κρατώντας τη βούρτσα στο ένα χέρι και σηκώνοντας τα χείλη του με το άλλο χέρι. Τα οπίσθια δόντια είναι πιο ευαίσθητα σε εναπόθεση πέτρας και συνεπώς απαιτούν πιο ενδελεχή καθαρισμό.
Ακόμη, μπορείτε να κάνετε μασάζ στα μάγουλα, χωρίς να απαιτείται ξέπλυμα, αφήνοντας έτσι την οδοντόπαστα να λειτουργήσει. Βεβαιωθείτε ότι φρέσκο πόσιμο νερό είναι πάντα διαθέσιμο.
Μπορείτε να δίνετε πολλούς επαίνους κατά τη διαδικασία του βουρτσίσματος για να μετατρέψετε αυτή τη διαδικασία σε μια θετική εμπειρία. Σας συνιστούμε να ξεπλένετε την οδοντόβουρτσα και τη βούρτσα δακτύλων μετά από κάθε χρήση.

-Είδος Οδοντιατρικά Κιτ

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Περιποίηση & Υγιεινή Σκύλου, Στοματική Υγιεινή Σκύλου, Οδοντικά Κιτ Σκύλου, Γάτα, Περιποίηση & Υγιεινή Γάτας, Στοματική Υγιεινή Γάτας, Οδοντόβουρτσες Γάτας, Οδοντόκρεμες Γάτας, Νέα Προϊόντα Σκύλου, Νέα Προϊόντα Γάτας