Vet's Best Ear Relief Kit Wash & Dry 2x118ml Κιτ Περιποίησης για τα Αυτιά

Κωδικός: A39-MN10803
  • Τιμή:

    22,90 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Κιτ περιποίησης αυτιών
  • Κατάλληλο για όλα τα σκυλάκια άνω των 12 εβδομάδων

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 228 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Κιτ περιποίησης αυτιών για τον καθαρισμό των αυτιών του σκυλάκου σας. Τα αυτιά των σκύλων είναι πολύ ευαίσθητα ανεξάρτητα από την φυλή ή το μέγεθος και χρειάζεται να καθαρίζονται συχνά για αφαιρείται η βρωμιά και το κερί. Με το κτι αυτό εφαρμόζετε αποτελεσματικό καθαρισμό σε δύο βήματα: Το Ear Wash καταπραΰνει και ανακουφίζει γρήγορα από την ενόχληση των ακατέργαστων, κνησμωδών, λιπαρών και ερεθισμένων αυτιών. Το Ear Dry διατηρεί τα αυτιά καθαρά, επιμηκύνοντας το χρόνο που χρειάζεται για τον καθαρισμό των αυτιών. Περιέχει υψηλής ποιότητας συστατικά όπως αλόη βέρα και έλαιο τεϊόδεντρου και δρα ενάντια στη μυρωδιά των αυτιών, τον κνησμό και την ενόχληση.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Κιτ περιποίησης αυτιών
  • Με συστατικά όπως αλόη βέρα και έλαιο τεϊόδεντρου
  • Καταπραΰνει και ανακουφίζει τα ερεθισμένα αυτιά
  • Επιμηκύνει το χρόνο που χρειάζεται για τον καθαρισμό των αυτιών
  • Συσκευασία: 2x118ml
Σημαντική Παρατήρηση

Κάντε κλικ στο tab "Οδηγίες Χρήσης" για να δείτε πώς θα το χρησιμοποιήσετε

Οδηγίες Χρήσης

Wash: Ανακινείστε καλά και ρίξτε λίγη ποσότητα απ' ευθείας στο αυτί του σκυλάκου σας, όπως φαίνεται στη φωτογραφία (Α). Αν ο σκυλάκος σας είναι ευαίσθητος μπορείτε να ρίξετε το υγρό σε ένα βαμβάκι και να το στύψετε ώστε οι σταγόνες να πέσουν στο αυτί του, όπως φαίνεται στη φωτογραφία (Β). Κάντε μασάζ στη βάση του αυτιού ώστε να απλωθεί το υγρό και καθαρίστε το αυτί του μικρού μας φίλου με ένα στεγνό πανί ή μπατονέτα. Επαναλάβετε συχνά ώστε τα αυτιά του σκυλάκου σας να είναι καθαρά.

Dry: Ρίξτε στο αυτί του σκυλάκου σας ποσότητα όση ένα σπυράκι αρακά, όπως φαίνεται στη φωτογραφία (C). Κάντε μασάζ στη βάση του αυτιού ώστε να απλωθεί το διάλυμα το οποίο θα μετατραπεί σε πούδρα. Επαναλάβετε συχνά ώστε ώστε τα αυτιά του σκυλάκου σας να είναι καθαρά. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιείτε μετά το μπάνιο ή το κολύμπι.

-Είδος Κιτ

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Περιποίηση & Υγιεινή Σκύλου, Περιποίηση Αυτιών & Ματιών Σκύλου, Ωτική Φροντίδα Σκύλου