Beaphar No Stress Κολάρο Γάτας κατά του Stress

Κωδικός: A4-43132
  • Τιμή:

    10,00 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Περιλαίμιο που δρα αποτελεσματικά, χαλαρώνει και μειώνει την προβληματική συμπεριφορά σε γάτες όλων των φυλών και ηλικιών.

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 100 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Περιλαίμιο που δρα αποτελεσματικά, χαλαρώνει και μειώνει την προβληματική συμπεριφορά για τη γατούλα σας σε όποια ηλικία κι αν είναι. Χρησιμοποιώντας ως βάση τα φυσικά και ακίνδυνα εκχυλίσματα Βαλεριάνας και Λεβάντας, το περιλαίμιο εξασφαλίζει την ευημερία και ηρεμία της μικρής μας φίλης, σε μία μόνο ώρα μετά την τοποθέτηση, ενώ διαρκεί για 4 εβδομάδες. Είναι ιδανικό σε περιπτώσεις στρεσογόνων καταστάσεων όπως καταιγίδες, πυροτεχνήματα, επίσκεψη στον κτηνίατρο, ταξίδια, αλλαγή περιβάλλοντος, μετακινήσεις. Επίσης, θα βοηθήσει την μικρή σας με προβλήματα συμπεριφοράς όπως υπερβολικό νιαούρισμα, ακατάλληλη σήμανση μέσω ούρησης, τάσεις καταστροφής και γρατζουνιές αλλά και σε άλλες περιπτώσεις άγχους.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η βαλεριάνα είναι γνωστή για τις ήπιες ηρεμιστικές και αγχολυτικές ιδιότητες της για πολλά χρόνια. Ο μηχανισμός δράσης της βασίζεται στην παρουσία τερπενίων, κυρίως βαλερενικού και γ-αμινοβουτυρικού οξέος (GABA). Τα ενεργά συστατικά που βρίσκονται στο εκχύλισμα, ενώνονται με πολλούς υποδοχείς των νευρομεταβιβαστών, συμπεριλαμβανόμενου του 5-ΗΤ5Α υποδοχέα που συμμετέχει στη ρύθμιση της αίσθησης του άγχους.
  • Λεβάντα, γνωστό βότανο που βοηθά στην άμβλυνση των επιπτώσεων του στρες και της νευρικής έντασης. Οι αρωματικές ουσίες που βρίσκονται στο έλαιο λεβάντας, έχουν μια χαλαρωτική επίδραση στο νευρικό σύστημα.
Διάρκεια Δράσης

4 εβδομάδες

Σύνθεση

Βαλεριάνα (2.5%), λεβάντα (1%).

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε το περιλαίμιο γύρω από το λαιμό της γατούλας σας αφήνοντας κενό 1 δάχτυλο και κόψτε ότι προεξέχει από την αγκράφα. Να μην εφαρμόζεται μαζί με άλλα περιλαίμια (πχ. αντιπαρασιτικά) καθώς αυτό μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα. Αφαιρέστε το περιλαίμιο σε περίπτωση που πλύνετε τη μικρή μας φίλη. Ανανεώστε το περιλαίμιο κάθε 4 εβδομάδες. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε γάτες ηλικίας μικρότερης των 12 εβδομάδων ή σε γάτες με ερεθισμένο δέρμα. Το περιλαίμιο διαθέτει σύστημα σύστημα ασφαλείας: αν ο γάτα σας αγκιστρωθεί από το περιλαίμιο, χαλαρώνει έτσι ώστε να μπορεί να βγάλει το κεφάλι της.

-Είδος Περιλαίμια
Δείτε περισσότερα : Γάτα, Περιποίηση & Υγιεινή Γάτας, Προϊόντα Anti-Stress Γάτας, Περιλαίμια Anti-Stress Γάτας