Vet Expert Shampoo Black 250ml

Κωδικός: A52-1612214
  • Τιμή:

    8,00 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Σαμπουάν με εκχύλισμα καρυδιού και χένας
  • Ιδανικό για σκυλάκια και γατούλες με σκουρόχρωμο τρίχωμα

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 80 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Σαμπουάν με εκχύλισμα καρυδιού και χένας, ιδανικό για σκυλάκια και γατούλες με σκουρόχρωμο τρίχωμα. Η σύνθεσή του ενισχύει τη λάμψη και χαρίζει στους μικρούς μας φίλους έντονο χρώμα και υγιές τρίχωμα! Εμπλουτισμένο με ενυδατική γλυκερίνη για ακόμη πιο εύκολο χτένισμα.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Σαμπουάν με εκχύλισμα καρυδιού και χένας
  • Το εκχύλισμα χένας ενισχύει τη λάμψη
  • Το εκχύλισμα καρυδιού εντείνει το σκούρο χρώμα
  • Με ενυδατινή γλυκερίνη για να διευκολύνει το χτένισμα
  • Κατάλληλο για όλα τα σκυλάκια και τις γατούλες με σκουρόχρωμο τρίχωμα
  • Συσκευασία: 250ml
Οδηγίες Χρήσης

Σκυλάκια

Πριν από την εφαρμογή βουρτσίστε το μικρό μας φίλο προσεκτικά, ώστε να αφαιρεθούν κόμποι ή/και ξένα σώματα από το τρίχωμα. Δημιουργήστε αφρό με το σαμπουάν πάνω στο τρίχωμά του, χρησιμοποιώντας νερό σε κατάλληλη θερμοκρασία (ζεστό, αλλά όχι καυτό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι). Συνίσταται να αφήσετε τον αφρό πάνω στον μικρό μας φίλο 2 - 3 λεπτά και μετά να ξεπλύνετε προσεκτικά μέχρι το νερό να τρέχει καθαρό. Στεγνώστε με μία πετσέτα και βουρτσίστε το τρίχωμά του.

Γατούλες

Πριν από την εφαρμογή βουρτσίστε τη γατούλα σας προσεκτικά, ώστε να αφαιρεθούν κόμποι ή/και ξένα σώματα από το τρίχωμα. Δημιουργήστε αφρό με το σαμπουάν πάνω στο τρίχωμά της, χρησιμοποιώντας νερό σε κατάλληλη θερμοκρασία (ζεστό, αλλά όχι καυτό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι). Αποφύγετε την επαφή με το πρόσωπο, τα μάτια και τα αυτάκια της. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό ώστε να μη μείνουν κατάλοιπα. Όταν τελειώσετε, τυλίξτε την σε μια πετσέτα και στεγνώστε τη γούνα, χτυπώντας την απαλά. Αν η γατούλα σας έχει μακρύ τρίχωμα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είστε ήπιοι για να αποφύγετε τη δημιουργία κόμπων. Επειδή δεν θα έχει στεγνώσει εντελώς, βεβαιωθείτε πως δεν θα βγει έξω για λίγη ώρα.

-Μέγεθος Σκύλου Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή, Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ανήλικο, Ενήλικο, Ηλικιωμένο
-Συσκευασία 201 έως 400ml
-Τύπος Σαμπουάν
-Φύλο Αρσενικό, Θηλυκό
-Είδος Τριχώματος Μακρύτριχο, Κοντότριχο, Σκουρόχρωμο
-Ανάγκες Βελτίωση Τριχώματος

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Περιποίηση & Υγιεινή Σκύλου, Σαμπουάν για Σκύλους, Γάτα, Περιποίηση & Υγιεινή Γάτας, Σαμπουάν για Γάτες