Bio Pet Active Coprophagia 60tabs Συμπλήρωμα κατά της Κοπροφαγίας

Κωδικός: A5-BP427
  • Τιμή:

    9,90 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Συμπλήρωμα διατροφής κατά της κοπροφαγίας, σε δισκία
  • Κατάλληλο για όλα τα σκυλάκια
Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής κατά της κοπροφαγίας για όλα τα σκυλάκια, σε δισκία. Περιέχει φυσικά συστατικά όπως πεπτικά ένζυμα, Yucca, μαγιά μπύρας, γλουταμινικό οξύ, πιπέρι καγιέν, σύμπλεγμα βιταμινών Β και μαϊντανό. Η Yucca Schidigera βοηθά στη μείωση των οσμών που προκύπτουν από τα κόπρανα, αλλάζοντας την παραγωγή υδρόθειου στο έντερο και τα ούρα του σκυλάκου σας, μειώνοντας την παραγωγή αμμωνίας, η οποία προκαλεί επίσης δυσοσμία στα κόπρανα και τα κάνει λιγότερο ελκυστικά. Η μαγιά μπύρας είναι πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό της συμπεριφοράς σε συνδυασμό με μια δίαιτα με χαμηλότερους υδατάνθρακες και υψηλότερη πρωτεΐνη. Το πιπέρι καγιέν προσδίδει γεύση στα κόπρανα ώστε να αποτρέψει το σκυλάκο σας να τα φάει, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τις πεπτικές διαδικασίες. Το γλουταμινικό οξύ δίνει πολύ πικρή γεύση στα κόπρανα όταν αναμιγνύονται με οξέα του στομάχου. Τα πεπτικά ένζυμα βοηθούν στη μείωση της κοπροφαγίας τόσο κάνοντας τα κόπρανα λιγότερο ελκυστικά, αλλάζοντας τη γεύση των κοπράνων όσο και αυξάνοντας τη διατροφική απορρόφηση, οπότε ο μικρός μας φίλος μπορεί να μην επιδιώκει πλέον να τρώει κόπρανα. Τέλος, ο μαϊντανός βοηθά στο φρεσκάρισμα της αναπνοής και στη μείωση της κακοσμίας των κοπράνων. Η κοπροφαγία είναι ένα πρόβλημα που δημιουργεί γαστρεντερικές διαταραχές στους μικρούς μας φίλους κυρίως λόγω των παρασιτώσεων, και γι' αυτό πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα και αποτελεσματικά. Το συμπλήρωμα αυτό αποτρέπει το σκυλάκι σας από τη βλαβερή αυτή συνήθεια.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Συμπλήρωμα διατροφής κατά της κοπροφαγίας, σε δισκία
  • Δίνει στα κόπρανα ιδιαίτερα δυσάρεστη γεύση
  • Συσκευασία: 60 δισκία
  • Κατάλληλο για όλα τα σκυλάκια
Σημαντική Παρατήρηση

Τα τσιπς αφρού που υπάρχουν μέσα στη συσκευασία προορίζονται μόνο για λόγους προστασίας των δισκίων. Τα τσιπς αφρού δεν είναι βρώσιμα.

Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν σας συνιστούμε να πάρετε τη γνώμη του κτηνιάτρου σας

Κάντε κλικ στο tab "Οδηγίες Ταΐσματος" για να δείτε τη Δοσολογία

Δοσολογία

Βάρος Σκύλου

1–10kg

11–20kg

21–40kg

41kg και άνω

Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση

½ δισκίο

1 δισκίο

2 δισκία

4 δισκία

Συστατικά

Βιταμίνες Β, πεπτικά ένζυμα και Yucca, ζυμομύκητες (ανενεργή μαγιά μπύρας) Γλουταμινικό οξύ, σκόνη πιπεριού καγιέν, σκόνη μαϊντανού.

-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ηλικιωμένο, Ενήλικο, Ανήλικο
-Μορφή Συμπληρώματος Δισκία
-Χρήση Συμπληρώματος Κοπροφαγία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Συμπληρώματα Διατροφής Σκύλου, Συμπληρώματα κατά της Κοπροφαγίας Σκύλου