Trauma Pet Gel για Πληγές 15ml

Κωδικός: A28-359-0004
  • Τιμή:

    12,80 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Καλλυντικό προϊόν με νανοσωματίδια αργύρου σε μορφή τζελ για την θεραπεία και την επούλωση τραυμάτων, ακόμη και μολυσμένων, για τους μικρούς μας φίλους.

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 128 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Καλλυντικό προϊόν με νανοσωματίδια αργύρου που βοηθάει το σκυλάκι σας ή τη γατούλα σας σε περίπτωση που χρειάζονται θεραπεία κι επούλωση σε τυχόν τραύματα, συμπεριλαμβανομένων και των μολυσμένων τραυμάτων από βακτήρια ή μύκητες. Βασικά συστατικά της γέλης είναι το νερό, το οποίο υποστηρίζει την ενυδάτωση του τραύματος καθώς και τα νανοσωματίδια αργύρου που υποστηρίζουν την ταχύτερη επούλωση.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το προϊόν δεν παρουσιάζει τοξικές επιδράσεις
  • Η αλλεργία στον άργυρο είναι εξαιρετικά σπάνια
  • Βοηθάει στην θεραπεία κι επούλωση όλων των ειδών των τραυμάτων, ακόμη και των μολυσμένων
Σύνθεση

400 μg νανοσωματίδια αργύρου σε 1 ml γέλης, απιονισμένο νερό, καρβομέρη, υδροξείδιο του νατρίου για ρύθμιση του pH.

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε ένα συμπαγές στρώμα πάχους τουλάχιστον 1 mm γέλης στο τραύμα ή στην πληγείσα περιοχή. Αν κρίνετε σκόπιμο, καλύψτε το τραύμα ή την πληγή με επίδεσμο. Επαναλάβετε τη θεραπεία μετά από 12-48 ώρες, ανάλογα με τον τύπο του τραύματος και την επούλωσή του. Η ξήρανση μειώνει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Το προϊόν είναι κατάλληλο για όλα τα σκυλάκια και γατάκια. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Η αλλεργία στον άργυρο είναι εξαιρετικά σπάνια.

-Είδος Θεραπείες
-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Περιποίηση & Υγιεινή Σκύλου, Περιποίηση Τριχώματος & Δέρματος Σκύλου, Κρέμες - Θεραπείες Δέρματος Σκύλου, Πρώτες Βοήθειες Σκύλου, Θεραπείες Αποκατάστασης Σκύλου, Γάτα, Περιποίηση & Υγιεινή Γάτας, Περιποίηση Τριχώματος & Δέρματος Γάτας, Κρέμες - Θεραπείες Δέρματος Γάτας, Πρώτες Βοήθειες Γάτας, Θεραπείες Αποκατάστασης Γάτας