-20%

Purina Cat Chow Sterilised Κοτόπουλο & Μελιτζάνες σε Σάλτσα 85gr

Purina Cat Chow Sterilised Κοτόπουλο & Μελιτζάνες σε Σάλτσα 85gr

Κωδικός: A9-12527740
  • Αρχική:

    0,87 €

  • Τιμή:

    0,70 € / τεμάχιο

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-2 ημερες
  • Πλήρης υγρή τροφή με κοτόπουλο και μελιτζάνες σε σάλτσα
  • Κατάλληλη για όλες τις ενήλικες στειρωμένες γάτες

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 12

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 6 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή τροφή με κοτόπουλο και μελιτζάνες σε σάλτσα για τη στειρωμένη γατούλα σας. Η τροφή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη με ποιοτικές πρωτεΐνες και φυσικά συστατικά για να προσφέρει στη μικρή μας φίλη μια ισορροπημένη διατροφή στην ενήλικη ζωής της. Εύγευστη και πλούσια σε βιταμίνες θα κάνει τη γατούλα σας να μην μπορεί να αντισταθεί!

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο γατάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν ένα υγιές τρίχωμα και ένα λαμπερό δέρμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Οι μελιτζάνες είναι υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες ενώ περιέχουν λίγα λιπαρά και κατά συνέπεια συνιστώνται για τις μικρές μας φίλες που αντιμετωπίζουν προβλήματα βάρους. Είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, ειδικά σε νασουνίνη, η οποία προστατεύει τα λιπίδια στις μεμβράνες των εγκεφαλικών κυττάρων
Σύνθεση

Κρέας και ζωικά παράγωγα (εκ των οποίων 4% κοτόπουλο), Εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, Ψάρι και παράγωγα ψαριού, Ανόργανα άλατα, Λαχανικά (0.8% αφυδατωμένη μελιτζάνα ισοδύναμο με 7% μελιτζάνα), Σάκχαρα, Μαγιά.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 11.5%
  • Λίπος 2.5%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.1%
  • Υγρασία 82.0%
Πρόσθετα

IU/kg: Βιταμίνη Α: 670, Βιταμίνη D3: 100, Βιταμίνη Ε: 15, mg/kg: Ταυρίνη: 420, Μονοένυδρος θειικός σίδηρος: (Fe: 7.7), Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο: (I: 0.19), Πενταένυδρος θειικός χαλκός: Cu: 0.7), Μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο: (Mn: 1.5), Μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος: (Zn: 14). Τεχνολογικά πρόσθετα: mg/kg: Κόμμι κασσίας: 2900.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

1 φακελάκι ανά 1-1.5kg σωματικού βάρους

-Ηλικία Ηλικιωμένο, Ενήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Στειρωμένα (Sterilized)
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Πουλερικά, Ψάρι/Λευκό Ψάρι, Κοτόπουλο
-Χωρίς Σιτάρι
-Χώρα Προέλευσης Ελβετία
-Υφή Κομματάκια
-Τύπος Τροφής Πλήρης
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας