-10%

Whiskas Pure Delight Junior Κοτόπουλο σε Ζελέ 85gr

Whiskas Pure Delight Junior Κοτόπουλο σε Ζελέ 85gr

Κωδικός: A79-450191
  • Αρχική:

    0,79 €

  • Τιμή:

    0,71 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης υγρή τροφή με κομματάκια κοτόπουλου σε ζελέ
  • Κατάλληλη για ανήλικες γάτες, από 2 έως 12 μηνών

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 12

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 7 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή τροφή με κομματάκια κοτόπουλου σε ζελέ, για την ανήλικη γατούλα σας, από 2 έως 12 μηνών. Η τροφή αυτή παρασκευάζεται από υψηλής ποιότητας συστατικά και διαθέτει την ιδανική ισορροπία βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων. Περιέχει ψευδάργυρο για την ενίσχυση υγιούς δέρματος και τριχώματος ενώ δεν περιέχει συντηρητικά και τεχνητά αρώματα. Έτσι προσφέρετε στη μικρή μας φίλη μια τροφή που τη βοηθά να παραμένει υγιής και ευτυχισμένη!

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στη γατούλα σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός της. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό της σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
Σύνθεση

Κρέας και ζωικά παράγωγα (25%, 100% φυσικό*/ εκ των οποίων κοτόπουλο 4% ανά κομμάτι**), εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, μεταλλικά στοιχεία, σάκχαρα, παράγωγα φυτικής προέλευσης. *Φυσικά συστατικά.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 14.0%
  • Λίπος 2.6%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 1.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.2%
  • Υγρασία 80.2%
  • Ασβέστιο 0.2%
Πρόσθετα

ανά kg: Διατροφικές πρόσθετες ύλες: Βιταμίνη C: 900 mg, Βιταμίνη D₃: 200 IU, Βιταμίνη E: 140 mg, Tαυρίνη: 1100 mg, Χαλκός (Θειικός χαλκός(II), πενταένυδρος): 1.5 mg, Ιώδιο (Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο): 0.42 mg, Σίδηρος (Mονοένυδρος θειικός σίδηρος (ΙΙ)): 21.0 mg, Μαγγάνιο (Ένυδρο θειικό μαγγάνιο): 4.2 mg, Ψευδάργυρος (Ένυδρος θειικός ψευδάργυρος): 28.2 mg / Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες: Κόμμι κασσίας: 2070 mg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε τη δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με την τροφή αυτή συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Ηλικία Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
3 μηνών 2 φακελάκια και 20gr ξηρά τροφή
4-5 μηνών 2 φακελάκια και 25gr ξηρά τροφή
6-12 μηνών 2½ φακελάκια και 25gr ξηρά τροφή
-Ηλικία Ανήλικο
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Κοτόπουλο, Πουλερικά
-Χωρίς Σιτάρι
-Χώρα Προέλευσης Πολωνία
-Υφή Κομματάκια, Ζελέ
-Τύπος Τροφής Πλήρης
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Προσφορές Σκύλου/Γάτας, Προσφορές για Γάτες, Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας