Monge Bwild Grain Free Sterilised - Salmon with Shrimps & Vegetables 85gr

Κωδικός: A27-55070248
  • Τιμή:

    1,00 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης υγρή τροφή χωρίς σιτηρά, με σολομό, γαρίδες και λαχανικά, σε κομματάκια
  • Κατάλληλη για ενήλικες στειρωμένες γάτες

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 10

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 10 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή τροφή χωρίς σιτηρά, με σολομό, γαρίδες και λαχανικά, σε κομματάκια, για την ενήλικη στειρωμένη γατούλα σας. Η τροφή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευεξία της στειρωμένης γατούλας σας καθώς έχει αυξημένη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και μειωμένη περιεκτικότητα σε λίπος για να βοηθήσει στη διατήρηση του ιδανικού σωματικού βάρους. Η συνταγή είναι ενισχυμένη με γαρίδες, πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, και με ξυλο-ολιγοσακχαρίτες (XOS), πρεβιοτικά επόμενης γενιάς, για την υποστήριξη της εντερικής ευεξίας. Περιέχει επίσης yucca schidigera για τον περιορισμό των οσμών των κοπράνων.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Ο σολομός είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία διασφαλίζουν την υγιή λειτουργία της καρδιάς της γατούλας σας καθώς και λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
  • Η γαρίδα είναι ιδιαιτέρως πλούσια σε θρεπτικές ουσίες και ζωτικής σημασίας συστατικά όπως Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, ασταξανθίνη και φυσικά ένζυμα
  • Τα πράσινα φασόλια είναι μια μεγάλη πηγή βιταμίνης Α και αντιοξειδωτικών, όπως η λουτεΐνη, η ζεαξανθίνη και τα β-καροτένια, που εξουδετερώνουν τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες
Σύνθεση

Σολομός (26%), χοιρινό συκώτι, κρέας κοτόπουλου, γαρίδες (4%), φρέσκα καρότα (2%), αποξηραμένος πυρήνας ντομάτας, αποξηραμένα πράσινα φασόλια 1% (ίσο με 9% φρέσκα πράσινα φασόλια), ίνες μπιζελιού (1% ), μέταλλα, υδρολυμένη ζωική πρωτεΐνη, ξυλο-ολιγοσακχαρίτης (XOS 0,1%), yucca schidigera (0,1%), σπιρουλίνα.

Αναλυτικά συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 11.0%
  • Λίπος 4.2%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.4%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 1.5%
  • Υγρασία 79.0%
Πρόσθετα

Βιταμίνη D3 168 IU/kg, Βιταμίνη Ε (all-rac-alpha-tocopheryl-acetate) 26 mg/kg, σελήνιο (σεληνίτης νατρίου 0,01 mg/kg) 0,005 mg/kg, μαγγάνιο (μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο 2,20 mg/kg) mg/kg, ψευδάργυρος (οξείδιο ψευδαργύρου 10,5 mg/kg): 8,4 mg/kg, χαλκός (θειικός πενταένυδρος χαλκός (II) 0,9 mg/kg) 0,22 mg/kg, σίδηρος (μονοένυδρος θειικός σίδηρος (II) 7,5 mg/kg) 2,46 mg/kg, ιώδιο (άνυδρο ιωδικό ασβέστιο 0,12 mg/kg) 0,08 mg/kg, ταυρίνη 400 mg/kg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
3kg 163gr
4kg 198gr
5kg 229gr
6kg 259gr
-Ηλικία Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Στειρωμένα (Sterilized)
-Συσκευασία έως 200gr
-Γεύση Γαρίδες, Κοτόπουλο, Σολομός, Συκώτι
-Χωρίς Καλαμπόκι, Πατάτα, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Ιταλία
-Υφή Κομματάκια
-Είδος Συσκευασίας Φακελάκι
-Τύπος Τροφής Πλήρης

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Γάτας