Monge Bwild Grain Free Salmon with Pumpkin & Zucchini 400gr

Κωδικός: A27-55070253
  • Τιμή:

    2,10 € / τεμάχιο

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης υγρή τροφή, χωρίς σιτηρά, με σολομό, κολοκύθα και κολοκυθάκια, σε κομματάκια
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 8

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 21 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Πλήρης υγρή τροφή, χωρίς σιτηρά, με σολομό, κολοκύθα και κολοκυθάκια, σε κομματάκια, για το ενήλικο σκυλάκι σας. Η τροφή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευεξία του σκυλάκου σας, μέσα από μια επιλογή εναλλακτικών πηγών υδατανθράκων από παράγωγα μη δημητριακών, όπως τα κολοκυθάκια και η κολοκύθα. Η συνταγή είναι ενισχυμένη με ξυλο-ολιγοσακχαρίτες (XOS), πρεβιοτικά επόμενης γενιάς για την υποστήριξη της εντερικής ευεξίας. Περιέχει επίσης γλυκοζαμίνη και θειική χονδροϊτίνη καθώς και μια ισορροπημένη αναλογία ασβεστίου/φωσφόρου, υποστηρίζοντας έτσι τη σωστή ανάπτυξη των αρθρώσεων του μικρού μας φίλου.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Ο σολομός είναι εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία διασφαλίζουν την υγιή λειτουργία της καρδιάς του σκυλάκου σας καθώς και λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
  • Οι φυτικές ίνες στο κολοκύθι, βοηθούν στη διατήρηση της χαμηλής χοληστερίνης. Οι ίνες, προσκολλώνται στα οξέα της χολής, που εκκρίνονται από το συκώτι με τη διαδικασία της χώνεψης, με αποτέλεσμα να «εμποδίζουν» τα οξέα να κάνουν «σωστά» τη δουλειά τους, ωθώντας το συκώτι να παράγει ακόμα περισσότερα και άρα να συμβάλλουν στην πτώση των επιπέδων της χοληστερόλης. Επιπλέον, τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης C και Α που βρίσκονται στο κολοκύθι, εμποδίζουν την εμφάνιση της αθηροσκλήρωσης
  • Η κολοκύθα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε β-καροτένιο το οποίο έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Είναι πλούσια σε κάλιο, ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό, μαγγάνιο και φώσφορο. Όλα αυτά τα μέταλλα είναι απαραίτητα για το ανοσοποιητικό, το μυοσκελετικό και το νευρικό σύστημα του μικρού μας φίλου. Περιέχει πολύ υψηλές ποσότητες βιταμίνης Α η οποία είναι σημαντική για την υγεία των ματιών, του δέρματος, των οστών και των δοντιών. Επίσης η κολοκύθα περιέχει και άλλες βιταμίνες, όπως βιταμίνη Ε, βιταμίνη C, βιταμίνη Β6, φυλλικό οξύ και βιταμίνη Β2
Σύνθεση

Φρέσκος σολομός (26%), χοιρινό συκώτι, κρέας κοτόπουλου, λάδι σολομού, προϊόντα μαγιάς, αποξηραμένη κολοκύθα 2% (ίσο με 8,6% φρέσκιας κολοκύθας), αποξηραμένα κολοκυθάκια 2% (ίσο με 8,6% φρέσκα κολοκυθάκια), μέταλλα, πατάτες , φρέσκα βατόμουρα, φρέσκα κράνμπερι, φρέσκα σμέουρα, ξυλο-ολιγοσακχαρίτης (XOS 0,1%), yucca schidigera, σπιρουλίνα (0,1%), γλυκοζαμίνη (0,019%), θειική χονδροϊτίνη (0,01% mg/kg).

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 8.6%
  • Λίπος 6.2%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 2.6%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 0.7%
  • Υγρασία 79.0%
Πρόσθετα

Βιταμίνη D3 434 IU/kg, Βιταμίνη Ε (all-rac-alpha-tocopheryl-acetate) 15,5 mg/kg, σελήνιο (σεληνίτης νατρίου 0,05 mg/kg) 0,02 mg/kg, μαγγάνιο (μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο 11 mg/kg)3. mg/kg, ψευδάργυρος (οξείδιο ψευδαργύρου 20 mg/kg): 16 mg/kg, χαλκός (θειικός πενταένυδρος χαλκός (II) 5,5 mg/kg) 1,4 mg/kg, σίδηρος (μονοένυδρος θειικός σίδηρος (II) 35 mg/kg) 11,5 mg/kg, ιώδιο (άνυδρο ιωδικό ασβέστιο 0,3 mg/kg) 0,19 mg/kg.

Θερμίδες 

Μεταβολιστέα Ενέργεια 1018 kcal/kg

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Αδύνατος Κανονικός Υπέρβαρος
3kg 295gr 250gr 195gr
5kg 433gr 360gr 290gr
10kg 730gr 570gr 485gr
15kg 990gr 830gr 660gr
20kg 1225gr 1000gr 817gr
-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Συσκευασία 201 έως 400gr
-Γεύση Κοτόπουλο, Πάπια, Συκώτι
-Χωρίς Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Ιταλία
-Υφή Κομματάκια
-Είδος Συσκευασίας Κονσέρβα
-Τύπος Τροφής Πλήρης

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Υγρή Τροφή & Κονσέρβες Σκύλου