Beaphar Play Spray Cat 125ml

Κωδικός: A4-43117
  • Τιμή:

    5,90 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Spray με Catnip για να κάνει το παιχνίδι της γατούλας σας πιο ελκυστικό!

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 59 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Περιγραφή

Spray με Catnip που τονώνει το ενδιαφέρον της γατούλας σας για παιχνίδι. Για χρόνια τo Catnip χρησιμοποιείται σε παιχνίδια και προϊόντα για γατούλες παρέχοντάς τους μια ακαταμάχητη μυρωδιά που αυξάνει το παιχνίδι και διεγείρει τη μικρή σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκπαιδεύσει τη μικρή σας να μην πηγαίνει στα έπιπλα ή άλλα σημεία του σπιτιού που δεν θέλετε να πάει, προσελκύοντάς τη σε μια επιθυμητή τοποθεσία. Οι γάτες και τα γατάκια ξύνουν για να ανακουφιστούν από το άγχος ή να ακονίσουν τα νύχια τους, ως μέρος του παιχνιδιού και να βοηθήσουν έτσι να ρίξουν τα παλιά τους νύχια καθώς αυτά μεγαλώνουν.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Χρησιμοποιήστε αυτό το σπρέι για να κάνετε τα παιχνίδια της μικρής σας πιο εκλυστικό.
  • Εκπαιδεύει τη γατούλα σας να ξέρει που μπορεί να ξύνει και να δαγκώνει, χωρίς να καταστρέφει τα έπιπλά σας.
  • Περιέχει catnip που τους παρέχει μια ακαταμάχητη μυρωδιά που διεγείρει τη γατούλα σας.
Σύνθεση

Περιέχει catnip είναι ένα βότανο που ενισχύει τη διάθεση της γάτας, δρώντας περίπου σαν ναρκωτικό, μόνο που είναι απόλυτα ασφαλές, ενώ σε μεγάλη δόση μπορεί να της προκαλέσει συνήθως μόνο έναν ελαφρύ ερεθισμό στην κοιλιά.

Οδηγίες Χρήσης

Ψεκάστε με αυτό τις επιφάνειες στις οποίες επιτρέπεται το παιχνίδι και ότι άλλο έχει ευχαρίστηση να κάνει η μικρή σας, όπως το γατόδεντρό της, το κρεβάτι της και γενικώς τα αντικείμενά της. Με αυτόν τον τρόπο θα εκπαιδευτεί στο ότι το παιχνίδι γίνεται πάντα καλύτερο, όταν είσαι στο χώρο σου.

-Είδος Σπρέι

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Εκπαιδευτικά Σπρέι Γάτας, Catnip