Ξηρά Τροφή Σκύλου

Δώστε στον μικρό σας φίλο, που τόσο αγαπάτε, την φροντίδα που του αξίζει, επιλέγοντας γι' αυτόν την κατάλληλη Ξηρά Τροφή Σκύλου. Στο Gatoskilo θα βρείτε την καταλληλότερη ξηρά τροφή για το σκυλάκι σας ανάμεσα σε κορυφαία brands. Η σωστή επιλογή Ξηράς Τροφής θα του χαρίσει υγεία και μακροζωία. Ανακαλύψτε στον κατάλογο του Gatoskilo όλες τις κορυφαίες συνταγές των ξηρών τροφών για σκύλους και προσφέρετε του μία μοναδική γευστική εμπειρία με βάση το μέγεθος του, την ηλικία του και τις ιδιαίτερες ανάγκες του!

Η επιλογή ξηράς τροφής για σκύλους θα σας δώσει πολλά πλεονεκτήματα. Αρχικά, διατίθεται σε  πολλές γεύσεις και υφές που θα κάνουν τον μικρό σας φίλο να κουνάει την ουρίτσα του! Επιπλέον, μπορεί να αναμιχθεί με υγρή τροφή και να χαρίσει ένα μοναδικό γεύμα στο κατοικίδιο σας που θα το ξετρελάνει.

Πριν επιλέξετε Ξηρά Τροφή για το σκυλάκι σας, λάβετε υπόψη σας την ηλικία, τη φυλή, το βάρος, την δραστηριότητα και τις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Τα κορυφαία brands διαθέτουν πολλές συνταγές που θα καλύψουν τις ανάγκες του μικρού σας φίλου (υποαλλεργικές, μονοπρωτεϊνικές, ολιστικές, grain-free, gluten-free και άλλες). Οι κορυφαίες ξηρές τροφές για σκύλους συνδυάζουν το κρέας, τα πουλερικά ή τα ψάρια με λαχανικά και φρούτα τα οποία είναι γεμάτα σε θρεπτικά συστατικά όπως πρωτεΐνη, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα που ενδυναμώνουν τον οργανισμό του μικρού μας φίλου.

Δημοφιλείς Μάρκες: Royal Canin, Acana, Naturea, Happy Dog, Pro Plan, Hills

Δημοφιλείς Αναζητήσεις: Ξηρά Τροφή Σκύλου με Ψάρι, Ξηρά Τροφή Σκύλου με Σολομό, Ελληνική Ξηρά Τροφή Σκύλου, Μονοπρωτεϊνική Ξηρά Τροφή Σκύλου

+ Περισσότερα...

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η καλύτερη τροφή για σκύλους;

Για να επιλέξετε την καλύτερη ξηρά τροφή σκύλου για τον μικρό σας φίλο , θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας την ηλικία, τη φυλή, το μέγεθος και τις ιδιαίτερες ανάγκες που μπορεί να έχει σε θέματα υγείας. Στο Gatoskilo θα βρείτε μία ποικιλία ξηρών τροφών, σε διάφορες γεύσεις, με βάση τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του σκυλάκου σας. Μπορείτε να βρείτε ξηρές τροφές χωρίς σιτηρά, χωρίς γλουτένη, συνταγές με ακατέργαστα συστατικά ή συστατικά κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, καθώς και ξηρές τροφές για ευαίσθητους οργανισμούς.

Χρειάζεται ο σκύλος μου grain-free διατροφή;

Ο μικρός σας φίλος θα χρειαστεί grain-free διατροφή αν έχει αλλεργία στα σιτηρά, η οποία εμφανίζεται συνήθως με φαγούρα ή ερεθισμό στο δέρμα του καθώς και με τη μορφή πεπτικών διαταραχών. Σε αυτή την περίπτωση, το να δοκιμάσετε μία grain-free τροφή θα μπορούσε να βοηθήσει στην αλλεργία που μπορεί να παρουσιάζει. Σας συστήνουμε όμως πάντα να συμβουλεύεστε τον κτηνίατρό σας και να διαβάζετε τα συστατικά και τις οδηγίες ταΐσματος στις τροφές, ώστε να επιλέξετε την ιδανική τροφή για τον σκυλάκο σας! Σε κάθε περίπτωση όμως, μία grain free διατροφή, από την οποία λείπουν τα σιτηρά, είναι πλουσιότερη σε ζωικές πρωτεΐνες, σε συστατικά δηλαδή που ένα σαρκοφάγο ζώο όπως ο σκύλος σας έχει περισσότερη ανάγκη.

Ποια είναι η ιδανική sterilised τροφή για τον σκύλο μου;

Κάθε σκύλος, και ιδιαίτερα μετά τη στείρωση, έχει ξεχωριστές διατροφικές προτιμήσεις και ανάγκες οι οποίες εξαρτώνται από την ηλικία, το φύλο, τη φυλή και τη συνολική εικόνα της υγείας του. Ένας γενικός κανόνας που ισχύει είναι ότι η περιεκτικότητα της νέας τροφής σε θερμίδες πρέπει να είναι περίπου 20% με 30% χαμηλότερη από την προηγούμενη τροφή. Για να επιλέξετε όμως την κατάλληλη τροφή που θα καλύψει τις ανάγκες του μικρού σας φίλου, προτείνουμε να συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας ή να περιηγηθείτε στο Gatoskilo και να δείτε τις διαθέσιμες τροφές για στειρωμένα σκυλάκια!