Royal Canin Baby Cat Milk 300gr

Κωδικός: A26-3222003
  • Τιμή:

    37,80 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Βρεφικό γάλα σε σκόνη, υποκατάστατο γάλακτος
  • Κατάλληλο για ανήλικα γατάκια έως και 2 μηνών κατά την περίοδο του απογαλακτισμού
Περιγραφή

Βρεφικό γάλα σε σκόνη, για γατάκια έως 2 μηνών. Το γάλα αυτό περιέχει προσεκτικά επιλεγμένες, εξαιρετικά εύπεπτες πρωτεΐνες και διαθέτει περιεκτικότητα σε λακτόζη πολύ κοντά σε αυτή του μητρικού γάλακτος. Είναι εξαιρετικά κατάλληλο για το πεπτικό σύστημα που έχουν τα γατάκια, γιατί δεν περιέχει άμυλο, (τα γατάκια δεν εκκρίνουν αρκετή αμυλάση για την αφομοίωση του αμύλου). Επιπλέον, η προσθήκη φρουκτο-ολιγοσακχαριτών (FOS) βοηθά στη διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας της πεπτικής χλωρίδας. Επίσης, χάρη στην αποκλειστική του σύνθεση, το γάλα διαλύεται άμεσα και πλήρως, χωρίς να αφήνει ιζήματα, δίνοντας μια εντελώς ομοιογενή σύνθεση. Τέλος, είναι εμπλουτισμένο με DHA που υπάρχει φυσιολογικά στο μητρικό γάλα και συμβάλει στην ανάπτυξη της νοητικής λειτουργίας.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το ιχθυέλαιο περιέχει Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, που προσφέρουν υγιή καρδιακή λειτουργία, λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα. Επιπλέον, βοηθούν στις αλλεργίες και στην καλύτερη λειτουργία των νεφρών ενώ ταυτόχρονα έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
  • Οι φρουκτοολιγοσακχαρίτες παράγονται από τη φυσική ζύμωση των ζαχαρότευτλων και βοηθούν στην ανάπτυξη των καλών βακτιριδίων του εντέρου της μικρής μας φίλης. Η ζύμωσή τους από τα βακτήρια του εντέρου βοηθάει στην παροχή ενέργειας στα κύτταρα της γατούλας σας, στη μείωση της ανάπτυξης των κακών βακτηριδίων και στην μείωση των φλεγμονών
Σημαντική Παρατήρηση

Το γατάκι έχει διατροφικές ανάγκες που διαφέρουν από αυτές τις ενήλικης γάτας. Η διατροφή για το γατάκι πρέπει να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις που είναι απαραίτητες για τη σωστή ανάπτυξή του. Η κατάλληλη υγιεινή διατροφή που ξεκινά σταδιακά τη στιγμή του απογαλακτισμού, θα ενισχύσει την ανάπτυξή του και την καλή διατροφική συμπεριφορά!

Συστατικά

Συμπύκνωμα γάλακτος, λίπη γάλακτος, εξευγενισμένο φοινικέλαιο (από βιώσιμες πηγές), πρωτεΐνη τυρογάλακτος, εξευγενισμένο έλαιο σόγιας, εξευγενισμένο κοκοφοινικέλαιο, ανόργανα συστατικά, φρουκτοολιγοσακχαρίτες (0,5%), ιχθυέλαιο (πηγή DHA), έλαιο μύκητα (πηγή αραχιδονικού οξέος).

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 33.0%
  • Ακατέργαστο Λίπος 39.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.0%
  • DHA 1.0 g/kg
Πρόσθετα

Βιταμίνη A: 25000 IU, Βιταμίνη D3: 1500 IU, 3b103 (Σίδηρος): 100 mg, 3b201 (Ιώδιο): 4 mg, 3b405 (Χαλκός): 15 mg, 3b503 (Μαγγάνιο): 80 mg, 3b605 (Ψευδάργυρος): 190 mg, 3b810 (Σελήνιο): 0,43 mg, Ταυρίνη: 2,2 g - Αντιοξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Το γατάκι πρέπει να τρώει σε ήσυχο περιβάλλον. Ο χώρος σίτισης, η περιοχή όπου είναι τοποθετημένα τα μπωλ με το νερό και την τροφή πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο μακριά από την άμμο υγιεινής. Είναι καλύτερο να μη χρησιμοποιείτε διπλά μπωλ για νερό και τροφή. Το νερό μπορεί να λερωθεί και το γατάκι θα αρνηθεί να πιει. Αντίθετα, θα πρέπει να είναι τοποθετημένα σχετικά μακριά μεταξύ τους. Το νερό πρέπει πάντα να είναι καθαρό και να ανανεώνεται δύο φορές την ημέρα.

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το γατάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Είδος Γάλατα
-Συσκευασία έως 500gr
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία
-Μορφή Σκόνη

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Γάλατα Γάτας