Advance Cat Adult Sterilised Turkey 1.5kg

Κωδικός: A5-AC577219
  • Τιμή:

    19,50 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με γαλοπούλα και κριθάρι
  • Κατάλληλη για ενήλικες στειρωμένες γατούλες

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 195 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με γαλοπούλα και κριθάρι για την ενήλικη στειρωμένη γατούλα σας. Μετά την στείρωση οι γατούλες υφίστανται αλλαγές στον μεταβολισμό τους, γεγονός που τους προκαλεί αύξηση βάρους, έχουν χαμηλότερη ανοχή στη γλυκόζη και μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα στο ουροποιητικό σύστημα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να φροντίζετε τη διατροφή τους με μια τροφή προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους. Η Advance Adult Sterilized περιέχει μια ιδανική αναλογία πρωτεϊνών και λιπών για την προώθηση της σωστής μυικής ανάπτυξης ικανοποιώντας τις ανάγκες σε πρωτεΐνες, με μέτρια πρόσληψη ενέργειας που απαιτείται για μια στειρωμένη γατούλα. Η τροφή αυτή βοηθά επίσης τη μικρή μας φίλη να διατηρήσει το βέλτιστο pH ούρων και συμβάλλει στην εντερική υγεία, ενώ τα μεταλλικά της στοιχεία (pyrophosphates) προλαμβάνουν το σχηματισμό πλάκας και πέτρας και βοηθούν στην καθαρή αναπνοή.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η γαλοπούλα είναι ένα στεγνό λευκό κρέας που βοηθάει τη μικρή μας φίλη να χτίσει έναν υγιή μυϊκό ιστό. Επιπλέον είναι μία ιδιαίτερα εύπεπτη πηγή ζωικής πρωτεΐνης η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γατούλες με τροφική ευαισθησία και αλλεργίες
  • Το κριθάρι είναι πλούσιο σε διαλυτές και αδιάλυτες φυτικές ίνες που έχουν ευεργετική επίδραση στο μεταβολισμό, τον έλεγχο του σακχάρου και την καλή λειτουργία του εντέρου. Επίσης δημιουργούν την αίσθηση του κορεσμού συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση του σωματικού βάρους. Το κριθάρι είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως νιασίνη, φολικό, σίδηρο αλλά και μαγνήσιο, φώσφορο, μαγγάνιο, πυρίτιο και σελήνιο
Σύνθεση

Γαλοπούλα (15%), σιτάρι, πρωτεΐνη αραβοσίτου, αραβόσιτος, αφυδατωμένες πρωτεΐνες πουλερικών, κριθάρι (8%), πρωτεΐνη σίτου, αφυδατωμένες πρωτεΐνες χοιρινού κρέατος, ίνες μπιζελιού, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, ζωικό λίπος, σταθεροποιημένο με μικτές τοκοφερόλες φυσικής προέλευσης, αλάτι, ιχθυέλαιο, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, χλωριούχο κάλιο, πρωτεΐνες πλάσματος, φυσικές πολυφαινόλες (0,01%)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 37.0%
  • Λίπος 10.5%
  • Ακατέργαστες Ίνες 4.1%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 7.0%
Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
1-3kg 20-35gr
3-5kg 35-65gr
5-7kg 65-80gr
-Ηλικία Ενήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Στειρωμένα (Sterilized)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Γαλοπούλα, Πουλερικά, Χοιρινό
-Χωρίς Πατάτα, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Ισπανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή για Στειρωμένες Γάτες, Advance Ξηρά Τροφή Γάτας