Advance Cat Sterilised +10 Years 10kg

Κωδικός: A5-AC923912
  • Τιμή:

    85,00 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και κριθάρι
  • Κατάλληλη για στειρωμένες γατούλες άνω των 10 ετών
Περιγραφή

Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και κριθάρι για τη στειρωμένη γατούλα σας από 10 ετών και πάνω. Όταν η γατούλα σας συμπληρώσει τα 10 χρόνια ζωής χρειάζεται μια τροφή που βοηθά στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της ηλικίας, ελέγχει το βάρος της και φροντίζει για την υγεία των νεφρών της. Η τροφή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες της ηλικιωμένης μικρής μας φίλης. Περιέχει φυτικές ίνες και L-καρνιτίνη που ρυθμίζουν το μεταβολισμό της, μεταλλικά στοιχεία και χαμηλό επίπεδο φωσφόρου που διασφαλίζουν την υγιή λειτουργία των νεφρών της, ενώ το βέλτιστο επίπεδο πρωτεΐνης σε συνδυασμό με τη χονδροϊτίνη και τη γλυκοζαμίνη συμβάλλουν στην διατήρηση των χόνδρων των αρθρώσεων και της μυικής μάζας της γατούλας σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στη γατούλα σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός της. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό της σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Το κριθάρι είναι πλούσιο σε διαλυτές και αδιάλυτες φυτικές ίνες που έχουν ευεργετική επίδραση στο μεταβολισμό, τον έλεγχο του σακχάρου και την καλή λειτουργία του εντέρου. Επίσης δημιουργούν την αίσθηση του κορεσμού συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση του σωματικού βάρους. Το κριθάρι είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως νιασίνη, φολικό, σίδηρο αλλά και μαγνήσιο, φώσφορο, μαγγάνιο, πυρίτιο και σελήνιο
Σύνθεση

Κοτόπουλο (18%), αραβόσιτος, αφυδατωμένες πρωτεΐνες χοιρινού κρέατος, πρωτεΐνες αραβοσίτου, πρωτεΐνες σίτου, κριθάρι (8%), αφυδατωμένες πρωτεΐνες πουλερικών, ζωικό λίπος, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, πολτός τεύτλων, ίνες μπιζελιού, ψάρια λάδι, αφυδατωμένο αυγό, αφυδατωμένες πρωτεΐνες σολομού, χλωριούχο κάλιο, ινουλίνη, σιτάρι, φυτικές ίνες, άλας, πρωτεΐνες πλάσματος, φυσική πηγή ανοσοσφαιρινών (0,4%), γλυκοζαμίνη (460 mg / kg), θειική χονδροϊτίνη (350 mg / kg) φυσικές πολυφαινόλες (0,01%)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 37.0%
  • Λίπος 17.0%
  • Ακατέργαστες Ίνες 3.2%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.3%
  • Φώσφορος 0.8%
Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
1-3kg 15-35gr
3-5kg 35-55gr
5-7kg 55-75gr



-Ηλικία Ηλικιωμένο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Στειρωμένα (Sterilized)
-Συσκευασία 5.1 έως 10kg
-Γεύση Κοτόπουλο, Πουλερικά, Χοιρινό, Ψάρι/Λευκό Ψάρι
-Χωρίς Πατάτα, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Ισπανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή για Στειρωμένες Γάτες, Advance Ξηρά Τροφή Γάτας