Advance Kitten 10kg

Κωδικός: A5-AC923986
  • Τιμή:

    85,00 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και ρύζι
  • Κατάλληλη για ανήλικα γατάκια καθώς και για έγκυες ή θηλάζουσες γατούλες
Περιγραφή

Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και ρύζι για το ανήλικο γατάκι σας, από 2 έως 12 μηνών, καθώς και για την έγκυο ή θηλάζουσα γατούλα σας. Πρόκειται για μια υψηλής ποιότητας τροφή, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες της γατούλας σας κατά την ανάπτυξή της. Χάρη στην αποκλειστική της σύνθεση με νουκλεοτίδια και την υψηλή περιεκτικότητά της σε συστατικά όπως πρωτεΐνη, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα, ενισχύει το ανοσοποιητικό της σύστημα προστατεύοντας την υγεία της και διευκολύνοντας την ανάπτυξή της. Το κοτόπουλο και το ρύζι είναι εξαιρετικές πηγές εύπεπτων πρωτεϊνών και υδατανθράκων που συμβάλλουν στην υγεία του γαστρεντερικού συστήματος. Τα Ω-3 λιπαρά οξέα και η ταυρίνη διασφαλίζουν την υγιή ανάπτυξη του εγκεφάλου και της όρασης ενώ ο συνδυασμός των μεταλλικών στοιχείων με άλλα βασικά συστατικά βοηθούν την βέλτιστη λειτουργία του ουροποιητικού της συστήματος. Έτσι, θα προσφέρετε στη γατούλα σας μια τροφή που θα τη φροντίσει ολοκληρωμένα σε αυτή την ευάλωτη και πολύ σημαντική περίοδο της ζωής της.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στη γατούλα σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός της. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό της σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Το ρύζι είναι υψηλής ποιότητας πηγή υδατανθράκων χωρίς γλουτένη, επιλεγμένων ινών και μετάλλων. Επιπλέον αποτελεί μια καλή εναλλακτική λύση για γατούλες με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα
Σύνθεση

Κοτόπουλο (28%), ρύζι (16%), αφυδατωμένες πρωτεΐνες χοιρινού κρέατος, πρωτεΐνη αραβοσίτου, αφυδατωμένες πρωτεΐνες πουλερικών, ζωικό λίπος, αραβόσιτος, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, αφυδατωμένες πρωτεΐνες σολομού, πολτό τεύτλων, αφυδατωμένο αυγό, ψάρια λάδι, μαγιά, χλωριούχο κάλιο, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, ανθρακικό ασβέστιο, εκχύλισμα μαγιάς (0,1%)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 41.0%
  • Λίπος 20.0%
  • Ακατέργαστες Ίνες 1.5%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.5%
  • Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα 0.4%
  • Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα 2.8%
Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Ανήλικα Γατάκια
Ηλικία Θηλυκά Γατάκια Αρσενικά Γατάκια
2-3 μηνών 25-45gr 30-70gr
4-5 μηνών 50-65gr 60-80gr
6-12 μηνών 55-70gr 65-85gr
Ενήλικες Γατούλες
Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
Έγκυες Γατούλες 55-100gr
Θηλάζουσες Γατούλες 65-165gr



-Ηλικία Ανήλικο, Ανήλικο
-Συσκευασία 5.1 έως 10kg
-Γεύση Κοτόπουλο, Χοιρινό, Σολομός, Πουλερικά
-Χωρίς Πατάτα, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Ισπανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Τροφή για Γατάκια, Advance Ξηρά Τροφή Γάτας