Monge Cat Hairball Chicken 1.5kg

Κωδικός: A27-55070146
  • Τιμή:

    14,70 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και ρύζι, που βοηθά στην αποφυγή σχηματισμού τριχόμπαλων
  • Κατάλληλη για όλες τις ενήλικες γατούλες
Περιγραφή

Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και ρύζι, για την ενήλικη γατούλα σας που έχει την τάση να σχηματίζει τριχόμπαλες. Η τροφή αυτή έχει ως πρώτο συστατικό το κοτόπουλο και είναι εξαιρετικά γευστική και εύπεπτη. Περιέχει XOS (Ξυλο-ολιγοσακχαρίτες) τα οποία είναι πρεβιοτικά για την υποστήριξη της εντερικής ευεξίας, καθώς και Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που βοηθούν στη διατήρηση ενός γυαλιστερού τριχώματος, χάρη στην παρουσία ελαίου σολομού. Επίσης περιέχει επιλεγμένα συστατικά, όπως η τριανταφυλλιά με αντιοξειδωτικές ενώσεις για την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών, η yucca schidigera για τον περιορισμό των εντερικών οσμών, και οι ίνες μπιζελιού για τη φυσιολογική αποβολή των τριχόμπαλων. Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ή συντηρητικά. Έτσι, προσφέρετε στη γατούλα σας μια γευστική τροφή που διασφαλίζει την υγεία της και την ευεξία της.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στη γατούλα σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός της. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό της σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Το ρύζι είναι υψηλής ποιότητας πηγή υδατανθράκων χωρίς γλουτένη, επιλεγμένων ινών και μετάλλων. Επιπλέον αποτελεί μια καλή εναλλακτική λύση για γατούλες με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα
  • Το έλαιο σολομού, βελτιώνει την υγεία του δέρματος, μειώνει την τριχόπτωση, χαρίζει λάμψη, καλύτερη ποιότητα στο τρίχωμα και καταπολεμά την ξηροδερμία. Βοηθάει επίσης στην αντιμετώπιση φλεγμονών του εντέρου και στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος
Σύνθεση77

Κοτόπουλο (αποξηραμένο 26%, φρέσκο κρέας 10%), καλαμπόκι, ζωικό λίπος (καθαρισμένο λάδι κοτόπουλου σε 99,5%), ρύζι, αποξηραμένος πολτός τεύτλων, γλουτένη αραβοσίτου, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες (συκώτι), αποξηραμένα αυγά, ψάρια (αποξηραμένος σολομός), ιχθυέλαιο (έλαιο σολομού 1%), μαγιά μπύρας, ίνες μπιζελιού (1%), μέταλλα, προϊόντα ζύμης (μαννανο-ολιγοσακχαρίτες MOS 1%), ξυλο-ολιγοσακχαρίτες (XOS 0,3%), yucca schidigera (0,1%), προϊόντα από η επεξεργασία βοτάνων (τριανταφυλλιά 0,1%).

Αναλυτικά συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 31.0%
  • Λίπος 16.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3.5%
  • Aσβέστιο 1.6%
  • Φώσφορος 1.0%
  • Ω-3 Λιπαρά Οξέα 0.6%
  • Ω-6 Λιπαρά Οξέα 4.5%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 30.700 IU/kg, Βιταμίνη D3 1.610 IU/kg, Βιταμίνη Ε 72 mg/kg, Σελήνιο 0,2 mg/kg, Μαγγάνιο 30 mg/kg, Ψευδάργυρος 140 mg/kg, Χαλκός 12 mg/kg, Σίδηρος 100 mg/kg, Ιώδιο 1,6 mg/kg; L-Καρνιτίνη 1000 mg/kg; τεχνικά καθαρή DL-Μεθειονίνη: 1.000 mg/kg, ταυρίνη 2.000 mg/kg, Αντιοξειδωτικά: Εκχυλίσματα τοκοφερόλης από φυτικά έλαια.

Θερμίδες

Μεταβολιστέα ενέργεια 4.000 kcal/kg

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
3kg 36gr
4kg 43gr
5kg 50gr
6kg 57gr
8kg 69gr



-Ηλικία Ενήλικο
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Κοτόπουλο, Σολομός, Ψάρι/Λευκό Ψάρι
-Χωρίς Πατάτα, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Ιταλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας