-10%

Whiskas Adult Sterilised Γεμιστές Κροκέτες με Κοτόπουλο 14kg

Whiskas Adult Sterilised Γεμιστές Κροκέτες με Κοτόπουλο 14kg

Κωδικός: A79-327275
  • Αρχική:

    70,87 €

  • Τιμή:

    63,79 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 5-10 ημερες
  • Πλήρης τροφή με κοτόπουλο, σε πολύχρωμες τραγανές κροκέτες με μαλακή γέμιση
  • Κατάλληλη για ενήλικες στειρωμένες γάτες

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 637 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με κοτόπουλο για την ενήλικη στειρωμένη γατούλα σας. Η τροφή αυτή διαθέτει πολύχρωμες κροκέτες, τραγανές απ' έξω με μαλακή και πεντανόστιμη γέμιση στο εσωτερικό, που βοηθούν στο καθάρισμα των δοντιών με απαλή, λειαντική δράση. Έχει λιγότερες θερμίδες ώστε η στειρωμένη γατούλα σας να μην αυξήσει το βάρος της και περιέχει επιλεγμένες φυτικές ίνες που βοηθούν στην υγιή πέψη. Είναι σχεδιασμένη για να βοηθάει στη διατήρηση της υγείας του ουροποιητικού συστήματος και περιέχει Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα και ψευδάργυρο που βοηθούν στην υποστήριξη του υγιούς δέρματος και τριχώματος. Έτσι, προσφέρετε στη μικρή μας φίλη μια τροφή που της παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, στις σωστές αναλογίες.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στη γατούλα σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός της. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό της σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Τα καρότα είναι ένα από τα καλύτερα λαχανικά για τη γατούλα σας αφού είναι μία πλούσια πηγή φυτικών ινών, βιταμινών και καλίου, που με τις ελάχιστες θερμίδες τους τη βοηθούν να νιώθει πιο γρήγορα χορτάτη χωρίς να παχαίνει, λαμβάνοντας ταυτόχρονα απαραίτητες θρεπτικές ουσίες
  • Ο αρακάς είναι ένα από τα πιο υγιεινά λαχανικά που μπορεί να φάει η γατούλα σας. Είναι μία πλούσια πηγή βιταμινών Α, Κ και Β ενώ είναι πλούσιος σε μέταλλα όπως ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος, το κάλιο και το μαγνήσιο. Επιπλέον έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και λουτεΐνη, ένα αντιοξειδωτικό που βοηθάει στην υγεία του δέρματος, της καρδιάς και των ματιών
Σύνθεση

Δημητριακά (εκ των οποίων σιτάρι 4%), κρέας και ζωικά παράγωγα (εκ των οποίων 4% κοτόπουλο στις καφέ κροκέτες*), παράγωγα φυτικής προέλευσης (εκ των οποίων κιχώριο 2% και κυτταρίνη 2%), έλαια και λίπη, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, μεταλλικά στοιχεία, σάκχαρα, λαχανικά (εκ των οποίων 0.5% αποξηραμένα καρότα (ισοδύναμο με 4% καρότα) στις πορτοκαλί κροκέτες και 1% αποξηραμένo αρακά (ισοδύναμο με 4% αρακά) στις πράσινες κροκέτες*), μαγιά. *Καφέ κροκέτα στο 70% του προϊόντος, πορτοκαλί και πράσινη κροκέτα στο 8% του προϊόντος η καθεμία.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 30.4%
  • Λίπος 12.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 8.0%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 4.0%
  • Ασβέστιο 1.3%
  • Φώσφορος 0.93%
Πρόσθετα

ανά kg: Αντιοξειδωτικά, Χρωστικές/ Διατροφικές πρόσθετες ύλες: Βιταμίνη A: 5765 IU, Βιταμίνη D₃: 632 IU, Βιταμίνη E: 156 mg, Tαυρίνη: 1000 mg, Χαλκός (Θειικός χαλκός(II), πενταένυδρος): 5.3 mg, Ιώδιο (Iωδιούχο κάλιο): 1.3 mg, Μαγγάνιο (Ένυδρο θειικό μαγγάνιο): 19.8 mg, Σελήνιο (Σεληνιώδες νάτριο): 0.14 mg, Ψευδάργυρος (Ένυδρος θειικός ψευδάργυρος): 56.1 mg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε τη δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφή, συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
3kg 45-50gr
4kg 55-65gr
5kg 65-75gr


Σημείωση: 15g ξηρής τροφής μπορούν να αντικατασταθούν από 1 φακελάκι 85g υγρής τροφής WHISKAS®

-Ηλικία Ενήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Στειρωμένα (Sterilized)
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Κοτόπουλο, Πουλερικά
-Χωρίς Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Πολωνία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή για Στειρωμένες Γάτες