-10%

Whiskas Junior Γεμιστές Κροκέτες με Κοτόπουλο & Γάλα 14kg

Whiskas Junior Γεμιστές Κροκέτες με Κοτόπουλο & Γάλα 14kg

Κωδικός: A79-149643
  • Αρχική:

    70,87 €

  • Τιμή:

    63,79 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 5-10 ημερες
  • Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και γάλα, σε πολύχρωμες τραγανές κροκέτες με μαλακή γέμιση
  • Κατάλληλη για ανήλικες γάτες, από 2 έως 12 μηνών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 637 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και γάλα για την ανήλικη γατούλα σας από 2 έως 12 μηνών. Η τροφή αυτή διαθέτει μικρές πολύχρωμες κροκέτες με κρεμώδη γέμιση που περιέχει γάλα, ώστε το γατάκι σας να μπορεί εύκολα να τις μασήσει. Επιπλέον η τροφή περιέχει κοτόπουλο το οποίο βοηθά στην ευκολότερη πέψη, καθώς και βιταμίνη Ε και ταυρίνη, που βοηθούν στην υποστήριξη της φυσικής άμυνας αλλά και ασβέστιο, που υποστηρίζει την ανάπτυξη υγιών οστών και δοντιών. Έτσι, προσφέρετε στη μικρή μας φίλη μια τροφή που της παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, στις σωστές αναλογίες.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στη γατούλα σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός της. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό της σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Τα καρότα είναι ένα από τα καλύτερα λαχανικά για τη γατούλα σας αφού είναι μία πλούσια πηγή φυτικών ινών, βιταμινών και καλίου, που με τις ελάχιστες θερμίδες τους τη βοηθούν να νιώθει πιο γρήγορα χορτάτη χωρίς να παχαίνει, λαμβάνοντας ταυτόχρονα απαραίτητες θρεπτικές ουσίες
  • Το γάλα είναι μια πολύ πλούσια, υψηλής διατροφικής αξίας τροφή, η οποία είναι πολύ χρήσιμη στα πρώτα στάδια της ζωής, καθώς βοηθά στο χτίσιμο και τη διατήρηση ενός υγιούς και γερού οργανισμού. Το γάλα περιέχει μεγάλη ποικιλία συστατικών, (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπη, άλατα και βιταμίνες) σε υψηλή συγκέντρωση και άμεσα διαθέσιμων για αφομοίωση από τον οργανισμό
Σύνθεση

Δημητριακά, κρέας και ζωικά παράγωγα (εκ των οποίων 4% κοτόπουλο στις καφέ κροκέτες*), παράγωγα φυτικής προέλευσης, έλαια και λίπη, μεταλλικά στοιχεία, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, σάκχαρα, λαχανικά (εκ των οποίων 0.5% αποξηραμένα καρότα (ισοδύναμο με 4% καρότα) στις πορτοκαλί κροκέτες και 1% αποξηραμένo αρακά (ισοδύναμο με 4% αρακά) στις πράσινες κροκέτες*), γάλα και παράγωγα γάλακτος (εκ των οποίων 0.7% αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη στη γεμιστή κροκέτα, ισοδύναμο με 4% αποβουτυρωμένο γάλα*), μαγιά. *Καφέ κροκέτα στο 70% του προϊόντος, γεμιστή κροκέτα στο 14% του προϊόντος, πορτοκαλί και πράσινη κροκέτα στο 8% του προϊόντος η καθεμία.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 35.7%
  • Λίπος 13.6%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 7.4%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2.0%
  • Ασβέστιο 1.5%
  • Φώσφορος 0.96%
Πρόσθετα

ανά kg: Αντιοξειδωτικά, Χρωστικές/ Διατροφικές πρόσθετες ύλες: Βιταμίνη A: 5955 IU, Βιταμίνη D₃: 657 IU, Βιταμίνη E: 584 mg, Tαυρίνη: 1190 mg, Χαλκός (Θειικός χαλκός(II), πενταένυδρος): 7.1 mg, Ιώδιο (Iωδιούχο κάλιο): 1.8 mg, Μαγγάνιο (Ένυδρο θειικό μαγγάνιο): 8.8 mg, Σελήνιο (Σεληνιώδες νάτριο): 0.05 mg, Ψευδάργυρος (Ένυδρος θειικός ψευδάργυρος): 26.8 mg.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε τη δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφή, συνιστάται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Ηλικία Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
έως 3 μηνών 55gr
4-5 μηνών 65gr
6-12 μηνών 70gr



-Ηλικία Ανήλικο
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Κοτόπουλο, Πουλερικά
-Χώρα Προέλευσης Πολωνία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Τροφή για Γατάκια