Flatazor Prestige Cat 8+ Sterilized 10kg

Κωδικός: A6-60040
  • Τιμή:

    84,60 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και χοιρινό
  • Κατάλληλη για ενήλικες στειρωμένες γάτες άνω των 8 ετών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 845 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και χοιρινό για την ενήλικη στειρωμένη γατούλα σας, άνω των 8 ετών. Σε αυτό το στάδιο της ζωής της, οι διατροφικές ανάγκες της γατούλας σας αλλάζουν, λόγω γήρανσης ή εμφάνισης διαφορετικών παθολογιών και η διατροφή της πρέπει να της παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στις σωστές ποσότητες για την καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης και τη διατήρηση μιας καλής γενικής κατάστασης υγείας. Η τροφή αυτή περιέχει φυτικές ίνες, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και μειωμένη περιεκτικότητα σε λιπαρά, που συμβάλλουν στη διατήρηση του βέλτιστου βάρους χωρίς να χρειάζεται να μειώσετε την ποσότητα της τροφής. Η L-καρνιτίνη βοηθά τη μικρή μας φίλη να χρησιμοποιεί καλύτερα το λίπος και να διατηρεί τη βέλτιστη φυσιολογική της κατάσταση, ενώ οι υψηλής ποιότητας φυσικές ίνες από μήλα και φασόλια, συμβάλλουν στην ισορροπία της εντερικής χλωρίδας. Οι βιταμίνες Α και Ε, που υποστηρίζονται από Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βοηθούν στη διατήρηση υγιούς δέρματος και λαμπερού τριχώματος, καθώς και στη διατήρηση ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, η ισορροπία μετάλλων βοηθά στην προστασία του ουροποιητικού συστήματος και των νεφρών της γατούλας σας, ενώ ο συνδυασμός βύνης σιταριού και φυτικών εκχυλισμάτων βοηθά στον περιορισμό του σχηματισμού τριχόμπαλων.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο γατάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Το χοιρινό περιέχει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας με τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία δεν μπορεί να συνθέσει μόνος του ο οργανισμός και πρέπει να τα προσλάβει από τρόφιμα. Επίσης, είναι πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σίδηρο, ψευδάργυρο και σελήνιο, ιχνοστοιχεία ωφέλιμα για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού
  • Ο λιναρόσπορος είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία βοηθούν στην υγεία του τριχώματος και του δέρματος. Επιπλέον, είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, τις οποίες χρειάζεται η μικρή μας φίλη για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος
Σύνθεση

Αφυδατωμένη ζωική πρωτεΐνη 30% (πουλερικά συμπεριλαμβανομένου κοτόπουλου 5%, χοιρινό). Αλλά. Ίνες φασολιών. Λίπος πουλερικών. Φυτικές ίνες μήλου (4%). Γλουτένη καλαμποκιού. Υδρολύματα ζωικής πρωτεΐνης. Λιναρόσπορος (2%). Πολτοί τεύτλων. Ανθρακικό ασβέστιο. Μαγιά. Χλωριούχο κάλιο. Αυτολύματα ψαριών (0,5%). Ιχθυέλαιο (0,5%). Θειικό ασβέστιο. Φρουκτοολιγοσακχαρίτες. Θαλάσσια Πεπτίδια (0,07%) (Υδρολυμένο Κολλαγόνο Τύπου II). Κρινοειδές φυτό και άνθος. Εκχυλίσματα ζύμης (0,04%) (Saccharomyces cerevisiae, Ciberlindera Jadini).

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 34.0%
  • Λίπος 13.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.0%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 8.0%
  • Ασβέστιο 1.1%
  • Φώσφορος 0.6%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 17600 IU. Βιταμίνη D3 1600 IU. Βιταμίνη Ε 160 IU. ΧΑΛΚΟΣ 13,7 mg (ένυδρος χηλικός χαλκός(ΙΙ) γλυκίνη 2 mg, πενταένυδρος θειικός χαλκός(ΙΙ) 11,7 mg). ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ 100,5 mg (ένυδρος χηλικός ψευδάργυρος γλυκίνης 31,5 mg, μονοϋδρικός θειικός ψευδάργυρος 69 mg). ΜΑΓΓΑΝΙΟ (Οξείδιο του μαγγανίου (II)) 75 mg. ΙΩΔΙΟ (Anhydrous Calcium Iodate) 1,4 mg. ΣΕΛΗΝΙΟ 0,07 mg (Σεληνίτης νατρίου 0,02 mg, Μαγιά αδρανοποιημένου σεληνίου 0,05 mg). Ταυρίνη 1,7 γρ. L-καρνιτίνη 50 mg. Ζωοτεχνικά πρόσθετα: Enterococcus faecium (4b1707) (Προβιοτικά) 1x109 CFU. Χλωριούχο αμμώνιο 5 γρ. Συνδετικά: Μπεντονίτης 6,2 γρ.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Γατούλες εκτός σπιτιού Γατούλες εντός σπιτιού
2kg 45gr 35gr
3kg 65gr 55gr
4kg 90gr 75gr
5kg 110gr 95gr
6kg 135gr 115gr
7kg 155gr 130gr
8kg 180gr 150gr
9kg 200gr 170gr
10kg 220gr 190gr
11kg 240gr 210gr

-Ηλικία Ηλικιωμένο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Στειρωμένα (Sterilized)
-Συσκευασία 5.1 έως 10kg
-Γεύση Ψάρι/Λευκό Ψάρι, Χοιρινό, Πουλερικά, Κοτόπουλο
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή για Στειρωμένες Γάτες