Bozita Cat Senior 8+ Salmon 400gr

Κωδικός: A35-BOZ.32011
  • Τιμή:

    7,96 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά, με σολομό και κοτόπουλο
  • Κατάλληλη για ηλικιωμένες γάτες 

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 79 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά, με σολομό και κοτόπουλο, για την ηλικιωμένη γατούλα σας. Η τροφή αυτή είναι προσαρμοσμένη για τις ελαφρώς χαμηλότερες ενεργειακές απαιτήσεις της μεγαλύτερης γάτας και επομένως είναι ιδανική για στείρες γάτες ή γάτες που παχαίνουν εύκολα. Το κοτόπουλο και ο φρεσκοπαρασκευασμένος σολομός συμβάλλουν στη γεύση και την πεπτικότητα της τροφής, πράγμα που σημαίνει ότι η μικρή μας φίλη μπορεί να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά πιο εύκολα. Η τροφή περιέχει ίνες κυτταρίνης, οι οποίες μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης τριχομπαλών, καθώς και γλυκοζαμίνη και θειική χονδροϊτίνη – φυσικά μέρη υγιών αρθρώσεων. Η L-καρνιτίνη μεταφέρει λιπαρά οξέα στα κύτταρα και είναι ένα σημαντικό μέρος του μεταβολισμού της γατούλας σας, ενώ οι πρεβιοτικές ίνες FOS και MOS προάγουν την ισορροπημένη χλωρίδα του εντέρου. Ο σολομός και το κραμβέλαιο παρέχουν ευεργετικά λιπαρά οξέα που, μαζί με τη βιοτίνη και τον ψευδάργυρο, προσφέρουν καλές συνθήκες για υγιές δέρμα και τρίχωμα. Η τροφή περιέχει επίσης φυσικές βήτα γλυκάνες που προάγουν την υγεία από μαγιά και είναι ενισχυμένη με υψηλά επίπεδα ταυρίνης και βιταμινών, όπου οι βιταμίνες Ε και C συμβάλλουν σε ισχυρές φυσικές άμυνες.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στη γατούλα σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός της. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό της σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Ο σολομός είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία διασφαλίζουν την υγιή λειτουργία της καρδιάς της γατούλας σας καθώς και λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
  • Οι φρουκτοολιγοσακχαρίτες παράγονται από τη φυσική ζύμωση των ζαχαρότευτλων και βοηθούν στην ανάπτυξη των καλών βακτηριδίων του εντέρου της μικρής μας φίλης. Η ζύμωσή τους από τα βακτήρια του εντέρου βοηθάει στην παροχή ενέργειας στα κύτταρα της γατούλας σας, στη μείωση της ανάπτυξης των κακών βακτηριδίων και στην μείωση των φλεγμονών
Σύνθεση

22% (φρέσκος σολομός 16%, γεύμα σολομού 6%), αποξηραμένη πατάτα*, αποξηραμένη πρωτεΐνη κοτόπουλου 13%, άμυλο μπιζελιού*, αποξηραμένη πρωτεΐνη βοείου κρέατος 6%, λιπαρά οστά 5%, πρωτεΐνη πατάτας*, λιγνοκυτταρίνη* 4%, υδρολυμένη πρωτεΐνη 2%, μέταλλα, κραμβέλαιο*, αποξηραμένες ίνες τεύτλων*, ινουλίνη κιχωρίου* (FOS 0,63%), ολιγοσακχαρίτες μαννάνης* (MOS 0,2%), μαγιά* (β-1,3/1,6-γλυκάνες 0,1%), γλυκοζαμίνη 0,05%, θειική χονδροϊτίνη 0,004%. *Φυσικά συστατικά.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 33.0%
  • Λίπος 12.0%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 5.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 7.0%
  • Ασβέστιο 1.1%
  • Φώσφορος 0.9%
  • Μαγνήσιο 0.08%
  • Υγρασία 9.0%
  • Ω-3 λιπαρά οξέα 0.8%
  • Ω-6 λιπαρά οξέα 2.3%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 25000 IU, βιταμίνη D3 1000 IU, βιταμίνη Ε 650 mg, βιταμίνη C 175 mg, L-καρνιτίνη 50 mg, ταυρίνη 2000 mg, DL-μεθειονίνη 2000 mg, βιοτίνη 0,2 mg, χαλκός (θειικός χαλκός(II), πενταένυδρος) 10 mg; μαγγάνιο (οξείδιο του μαγγανίου (II)) 7 mg; ψευδάργυρος (θειικός ψευδάργυρος, μονοένυδρος) 70 mg; ιώδιο (ιωδικό ασβέστιο, άνυδρο) 0,5 mg; σελήνιο (μαγιά σεληνίου) 0,2 mg. Τεχνικά πρόσθετα: Αντιοξειδωτικά.

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Γάτας Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
3kg 50gr
4kg 60gr
5kg 70gr
6kg 80gr
7kg 90gr

-Ηλικία Ηλικιωμένο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Διαίτης (Light), Στειρωμένα (Sterilized)
-Συσκευασία έως 1kg
-Γεύση Σολομός, Κοτόπουλο, Βοδινό
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Καλαμπόκι
-Χώρα Προέλευσης Σουηδία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή για Στειρωμένες Γάτες, Ξηρά Τροφή Γάτας Grain-Free