Taste of the Wild Cat Canyon River Πέστροφα & Σολομό 2kg

Κωδικός: A6-42594
  • Τιμή:

    22,05 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με πέστροφα και σολομό
  • Κατάλληλη για ανήλικες και ενήλικες γάτες

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 220 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με πέστροφα και σολομό για την ενήλικη γατούλα σας. Η τροφή αυτή είναι πλούσια σε αμινοξέα & λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στην στήριξη των μυών, στην καλή λειτουργία των οργάνων, στο ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς επίσης και στη δημιουργία υγιούς δέρματος και λαμπερού τριχώματος για τη μικρή μας φίλη. 

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Ο σολομός είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία διασφαλίζουν την υγιή λειτουργία της καρδιάς της γατούλας σας καθώς και λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
  • Η πέστροφα είναι σκούρο, λιπαρό ψάρι και αποτελεί μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων. Βοηθά σημαντικά τις γατούλες με προβλήματα κνησμού και τριχόπτωσης, αφού δημιουργεί υγιές τρίχωμα και δέρμα ενώ τα λιπαρά οξέα ενισχύουν τη λειτουργία του εγκεφάλου και της καρδιάς και δυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα της μικρής μας φίλης
  • Η γλυκοπατάτα είναι μία από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης Α, η οποία βοηθάει στην υγεία του τριχώματος, του δέρματος, των ματιών, του νευρικού συστήματος και των μυών της γατούλας σας. Επιπλέον είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και δεν περιέχει γλουτένη, με αποτέλεσμα να βοηθά στην πέψη

Σύνθεση

Πέστροφα (19%), άλευρο ωκεάνιων ψαριών, γλυκοπατάτες πατάτες, πρωτεΐνη μπιζελιών, πρωτεΐνη πατάτας, έλαιο αγριοκράμβης, καπνιστός σολομός (4%), ανόργανα συστατικά, αποξηραμένες ρίζες ραδικιών, τομάτες, μύρτιλλα, σμέουρα, εκχύλισμα Yucca schidigera.

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 32%
  • Λίπος 16%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 8%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3%
  • Υγρασία 10%
  • Λιπαρά Οξέα Ω6 2.4%
  • Λιπαρά Οξέα Ω3 0.3%
Πρόσθετα

ΒιταμίνηA 10.000 IU/kg, ΒιταμίνηD3 750 IU/kg, ΒιταμίνηE 150 IU/kg, Ένυδροχηλικόσύμπλοκοσιδήρου-αμινοξέων40mg/kg, Ένυδροχηλικόσύμπλοκοχαλκού-αμινοξέων 7.5mg/kg, Ένυδροςθειικόςσίδηρος40mg/kg, Πενταένυδροςθειικόςχαλκός 7.5mg/kg, Ιωδιούχοκάλιο 1.8mg/kg, Ένυδροχηλικόσύμπλοκομαγγανίου-αμινοξέων 14mg/kg, Οξείδιοτουμαγγανίου 14mg/kg, Θειικόμαγγάνιο 14mg/kg, Ένυδροχηλικόσύμπλοκοψευδάργυρου-αμινοξέων60mg/kg, Θειικόςψευδάργυρος60mg/kg, Σεληνιώδεςνάτριο 0.3mg/kg, Ταυρίνη 0.1%.

Θερμίδες

3741kcal/kg (350kcal/κούπα) υπολογισμένη μεταβολισμένη ενέργεια

Μην ξεχνάτε!

Κάθε γάτα είναι διαφορετική και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής της. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος της και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τη μικρή μας φίλη. Ταΐστε την δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα της φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε τη γατούλα σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής της, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να την ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Ηλικία Ανήλικο, Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Πέστροφα, Σολομός
-Χωρίς Καλαμπόκι, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης ΗΠΑ

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Γάτα, Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας, Ξηρά Τροφή Γάτας Grain-Free, Τροφή για Γατάκια