Happy Dog Fit & Vital Light 12kg

Κωδικός: A22-FT12001
  • Αρχική:

    50,00 €

  • Τιμή:

    47,00 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά, σολομό και αρνί
  • Κατάλληλη για ενήλικους υπέρβαρους σκύλους ή για σκύλους με τάσεις παχυσαρκίας

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 470 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με πουλερικά, αρνί και σολομό για το ενήλικο υπέρβαρο σκυλάκι σας άνω των 11kg. Η τροφή αυτή είναι κατάλληλη για όλα τα σκυλάκια που τείνουν να υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους βάρος και περιέχει μόλις 7% λίπος και 25% πρωτεΐνη. Η υψηλή περιεκτικότητά της σε ίνες, σε ποσοστό 5.5% επιτυγχάνει πιο γρήγορα την αίσθηση του κορεσμού και έτσι ο μικρός μας φίλος νιώθει χορτάτος χωρίς να παχαίνει. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένη με μύδια Νέας Ζηλανδίας και L-καρνιτίνη και έτσι βοηθάει τον οργανισμού το σκύλου σας να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια, διατηρώντας παράλληλα το μυϊκό του σύστημα. Όταν προσφέρεται στη σωστή ποσότητα, η χαμηλή περιεκτικότητα σε ενέργεια σε συνδυασμό με 1 – 3 ώρες δραστηριότητας την ημέρα θα μειώσει το βάρος του αγαπημένου σας κατοικίδιου.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το φασκόμηλο έχει σημαντικές αντισηπτικές και αντισπασμωδικές ιδιότητες ενώ τα αντιβακτηριδιακά του συστατικά μπορούν να καταπολεμήσουν μικρόβια όπως το E. coli και η Σαλμονέλα και να δράσουν ενάντια στους μύκητες
  • Η γλυκόριζα είναι ένα εξαιρετικό αντιφλεγμονώδες για τις αρθρώσεις και είναι κατάλληλη για την καταπολέμηση αλλεργιών. Τα συστατικά της ενισχύουν τις αντιφλεγμονώδεις διεργασίες που πραγματοποιεί ο οργανισμός φυσικά, χωρίς να επιδρούν αρνητικά στο ανοσοποιητικό σύστημα
  • Το τζίντζερ έχει καταπραϋντική επίδραση στο στομάχι του μικρού μας φίλου και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στα προβλήματα στομάχου που δημιουργούνται λόγω άγχους που μπορεί να καταλαμβάνει το σκυλάκι σας. Επιπλέον προφυλάσσει από εμετούς και διάρροιες
Σημαντική Σημείωση

Καθώς ο σκυλάκος σας πλησιάζει το τελικό του βάρος, η απαίτηση ενέργειας πέφτει και η ποσότητα τροφής πρέπει να προσαρμοστεί σύμφωνα με τον οδηγό σίτισης. Ζυγίζετε τα κουτάβια και τα νεαρά σκυλιά τακτικά και καταγράφετε την ανάπτυξη βάρους. Μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσετε την ποσότητα τροφής για μεμονωμένα κατοικίδια ζώα. Μην δίνετε περισσότερη ποσότητα τροφής από τη συνιστώμενη και βεβαιωθείτε ότι η ανάπτυξη του κουταβιού σας δεν είναι πάνω από το μέσο όρο. Αν δίνετε σνακ, μειώστε ανάλογα την ποσότητα τροφής τους.
Δώστε το φαγητό σε ξηρά μορφή ή προσθέστε ζεστό νερό (περίπου 60°C) και αφήστε το να απορροφηθεί.

Συστατικά

Πρωτεΐνη Πουλερικών, Αραβόσιτος, Άλευρο Αραβοσίτου, Άλευρο Ρυζιού, Λιγνοκυτταρίνη, Άλευρο Κρέατος, Πολτός Τεύτλων, Άλευρο Σολομού, Ιχθυάλευρο, Πρωτεΐνη Αρνιού (0.15%), Λιναρόσπορος (0.15%), Αποξηραμένο Πλήρες Ωάριο, Κραμβέλαιο, Κρέας Μυδιών (0.02%), Ζύμη (εκχύλισμα), Γαϊδουράγκαθο, Αγκινάρα, Πικραλίδα, Τζίντζερ, Φύλλα Σημύδας, Τσουκνίδα, Χαμομήλι, Κόλιανδρο, Δεντρολίβανο, Φασκόμηλο, Ρίζα Γλυκόριζας, Θυμάρι, Βότανα (0.14%)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη (25%)
  • Ακατέργαστο Λίπος (7%)
  • Ακατέργαστη Τέφρα (6%)
  • Ακατέργαστες Ίνες (5.5%)
  • Ασβέστιο (1.4%)
  • Φώσφορος (0.9%)
  • Νάτριο (0.4%)
  • Κάλιο (0.55%)
  • Μαγνήσιο (0.08%)
  • Ωμέγα 6 (1.9%)
  • Ωμέγα 3 (0.2%)
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α (3a672a) 12000 Ι.Ι., βιταμίνη D3 (3a671) 1200 Ι.Η., L-καρνιτίνη (3a910) 75 mg, αντιοξειδωτικό, πλούσια σε τοκοφερόλη εκχυλίσματα φυτικών ελαίων - 1b306 (i). Ιχνοστοιχεία / kg: σίδηρος (Ε1 · μονοένυδρο θειικό σίδηρο (II) 3b103) 4 mg, χαλκός (Ε4 · ενάυδρο θειικό χαλκό 3b405) 6 mg · ψευδάργυρος (οξείδιο ψευδαργύρου 4 mg · χηλικό άλας ψευδαργύρου · ένυδρο 3b606 575 mcg), 10 mg, μαγγάνιο (Ε5, οξείδιο μαγγανίου (ΙΙ) 3b502) 40 mg, ιώδιο (ιωδιούχο ασβέστιο, άνυδρο 3b202) 70 mcg, σελήνιο (E8, σεληνίτης νατρίου)

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία

-Μέγεθος Σκύλου Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Διαίτης (Light), Πεπτικά προβλήματα (Digestion sensitivity)
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Αρνί, Πουλερικά, Σολομός, Ψάρι/Λευκό Ψάρι
-Χωρίς Πατάτα, Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Γερμανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου