Royal Canin Mini Urinary Care 3kg

Κωδικός: A26-1224030
  • Τιμή:

    33,00 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με πουλερικά
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μικρόσωμων φυλών έως 10 κιλά, με ευαισθησίες του ουροποιητικού

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 330 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με πουλερικά, για το ενήλικο μικρόσωμο σκυλάκι σας, με ευαισθησίες του ουροποιητικού. Οι μικροί σκύλοι συνήθως πίνουν μικρές ποσότητες νερού που μπορούν να οδηγήσουν σε συμπυκνωμένα ούρα. Όταν ορισμένα μεταλλικά στοιχεία είναι παρόντα στην κύστη σε υψηλά επίπεδα, μπορεί να σχηματιστούν κρύσταλλοι ούρων. Η διατροφή μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο βοηθώντας στη διατήρηση υγιούς ισορροπίας μεταλλικών στοιχείων και τη διατήρηση αραιωμένων ούρων. Η προηγμένη διατροφική φόρμουλα Mini Urinary Care έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη διατήρηση αραιωμένων ούρων και στην υποστήριξη ενός ισορροπημένου περιεχομένου σε μεταλλικά στοιχεία. Αυτή η πλήρης διατροφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μακροπρόθεσμα για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ούρων λιγότερο ευνοϊκό για το σχηματισμό ουρόλιθων.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Η προηγμένη διατροφική φόρμουλα Mini Urinary Care έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη διατήρηση αραιωμένων ούρων και στην υποστήριξη ενός ισορροπημένου περιεχομένου σε μεταλλικά στοιχεία.
  • Τα μεταλλικά άλατα βοηθούν στο σχηματισμό των οστών και των χόνδρων στο κουταβάκι σας, όπως επίσης και στη λειτουργία των μυών, στην μεταφορά του οξυγόνου στο αίμα και στην παραγωγή των ορμονών. Τα μεταλλικά άλατα λειτουργούν όλα μαζί για να βοηθήσουν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού και να συντηρήσουν τη φυσιολογική δραστηριότητα του μικρού μας φίλου σε καθημερινή βάση
Σύνθεση

Kαλαμποκάλευρο, αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών, ζωικά λίπη, ρύζι, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, απομονωμένη φυτική πρωτεΐνη*, σιτάρι, καλαμπόκι, γλουτένη καλαμποκιού, πούλπα κιχωρίου, ανόργανα συστατικά, σκόνη αυγού, φυτικές ίνες, κονιοποιημένη κυτταρίνη, εκχύλισμα ταγίτη (πηγή λουτεΐνης)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεϊνη 27%
  • Λίπος 16%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2.5%
Πρόσθετα

Βιταμίνη A: 15500 IU, Βιταμίνη D3: 1000 IU, E1 (Σίδηρος): 54 mg, E2 (Ιώδιο): 4,8 mg, E4 (Χαλκός): 13 mg, E5 (Μαγγάνιο): 60 mg, E6 (Ψευδάργυρος): 137 mg, E8 (Σελήνιο): 0,09 mg - Συντηρητικά - Αντιοξειδωτικά

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά Royal Canin συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος
Σκύλου
Εντός Σπιτιού
Χωρίς Άσκηση
Φυσιολογική
Δραστηριότητα
Υψηλή
Δραστηριότητα
1kg 25gr 29gr 33gr
3kg 57gr 66gr 75gr
6kg 95gr 110gr 125gr
10kg 140gr 162gr 184gr
-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Ουροποιητικό (Urinary care)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Πουλερικά
-Χωρίς Πατάτα, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Γαλλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Royal Canin Ξηρά Τροφή Σκύλου