Advance Light Medium 3kg

Κωδικός: A5-AD509319
  • Τιμή:

    27,70 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και ρύζι
  • Κατάλληλη για ενήλικα σκυλάκια μεσαίων φυλών, υπέρβαρα ή με τάση παχυσαρκίας
Περιγραφή

Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και ρύζι για το ενήλικο σκυλάκι σας μεσαίας φυλής που είναι υπέρβαρο ή έχει τάση παχυσαρκίας. Η τροφή αυτή έχει μειωμένο επίπεδο λίπους και υψηλό επίπεδο ινών ώστε ο σκυλάκος σας να νιώθει χορτάτος χωρίς να παχαίνει. Το κοτόπουλο και το ρύζι και οι βιταμίνες και τα μέταλλα, εξασφαλίζουν για το μικρό μας φίλο μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη διατροφή για τον έλεγχο του βάρους του, χωρίς απώλεια της μυικής του μάζας.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο σκυλάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Το ρύζι είναι υψηλής ποιότητας πηγή υδατανθράκων χωρίς γλουτένη, επιλεγμένων ινών και μετάλλων. Επιπλέον αποτελεί μια καλή εναλλακτική λύση για σκυλάκους με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα
Σύνθεση

Κοτόπουλο (15%), αφυδατωμένες πρωτεΐνες πουλερικών, σιτάρι, ρύζι (10%), αλεύρι σίτου, πρωτεΐνη αραβοσίτου, αραβόσιτος, φυτικές ίνες, τεύτλοι, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, πίτουρο αραβοσίτου, αφυδατωμένες πρωτεΐνες χοιρινού κρέατος, γεύμα αραβοσίτου, ζωικό λίπος, ιχθυέλαιο, χλωριούχο κάλιο, φυσική πηγή ανοσοσφαιρινών (0,4%), αλάτι, φυσικές πολυφαινόλες (0,01%)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 28.0%
  • Λίπος 9.9%
  • Ακατέργαστες Ίνες 4.6%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.5%
Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
Για Διατήρηση Βάρους
Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
Για Απώλεια Βάρους
10kg 150gr 125gr
15kg 200gr 165gr
20kg 250gr 210gr
25kg 300gr 250gr
30kg 340gr 285gr

-Μέγεθος Σκύλου Μεσαία φυλή
-Ηλικία Ενήλικο
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Χοιρινό, Πουλερικά, Κοτόπουλο
-Χωρίς Σόγια, Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Ισπανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Advance Ξηρά Τροφή για Σκύλους