Advance Puppy Maxi 12kg

Κωδικός: A5-AD924279
  • Τιμή:

    75,00 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και ρύζι
  • Κατάλληλη για ανήλικα σκυλάκια μεγαλόσωμων φυλών
Περιγραφή

Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και ρύζι για το ανήλικο σκυλάκι σας μεγαλόσωμης φυλής, από 3 έως 12 μηνών, με αναμενόμενο ενήλικο βάρος άνω των 30kg. Πρόκειται για μια υψηλής ποιότητας τροφή, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες του μεγαλόσωμου σκυλάκου σας κατά την ανάπτυξή του. Χάρη στην αποκλειστική της σύνθεση με ανοσοσφαιρίνες και νουκλεοτίδια, ενισχύει το ανοσοποιητικό του σύστημα προστατεύοντας την υγεία του και διευκολύνοντας την ανάπτυξή του. Περιέχει τη βέλτιστη αναλογία φώσφoρου, ασβέστιου και βιταμίνης D ώστε να συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη των δοντιών και των οστών, Ω-3 λιπαρά οξέα για την ανάπτυξη του νευρικού συστήματος και της όρασης, ενώ το κοτόπουλο και το ρύζι έχουν υψηλή πεπτικότητα. Είναι ενισχυμένη με χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη, απαραίτητα συστατικά για την προστασία των αρθρώσεων. Τέλος, η υψηλή περιεκτικότητα της τροφής σε πρωτεΐνη, βιταμίνες και μέταλλα προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους την ενέργεια και την προστασία του οργανισμού τους που τους είναι τόσο απαραίτητα σε αυτή την ευάλωτη περίοδο της ζωής τους.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο σκυλάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Το ρύζι είναι υψηλής ποιότητας πηγή υδατανθράκων χωρίς γλουτένη, επιλεγμένων ινών και μετάλλων. Επιπλέον αποτελεί μια καλή εναλλακτική λύση για σκυλάκους με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα
Σύνθεση

Κοτόπουλο (16%), αφυδατωμένες πρωτεΐνες πουλερικών, πρωτεΐνη αραβοσίτου, ρύζι (10%), σιτάρι, αραβόσιτος, ζωικό λίπος, αλεύρι αραβοσίτου, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, πολτός τεύτλων, ιχθυέλαιο, χλωριούχο κάλιο, άλας, φυσική πηγή ανοσοσφαιρινών (0,5%), εκχύλισμα ζύμης, φυσική πηγή νουκλεοτιδίων (0,05%), γλυκοζαμίνη (460 mg / kg), θειική χονδροϊτίνη (350 mg / kg)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 29.0%
  • Λίπος 16.0%
  • Ακατέργαστες Ίνες 2.5%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.5%
  • Ασβέστιο 1.2%
  • Φώσφορος 1.0%
  • Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα 0.3%
  • Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα 2.9%
Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Αναμενόμενο Βάρος
Ενήλικου Σκύλου
3 μηνών 3-5 μηνών 5-7 μηνών 7-12 μηνών
30kg 275gr 325gr 420gr 450gr
40kg 350gr 375gr 470gr 520gr
50kg 405gr 450gr 540gr 600gr
60kg 480gr 510gr 610gr 675gr
60kg και άνω 510gr και άνω 590gr και άνω 650gr και άνω 720gr και άνω
-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ανήλικο, Ανήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Αρθρώσεις (Joint care)
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Πουλερικά, Κοτόπουλο
-Χωρίς Σόγια, Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Ισπανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Τροφή για Κουτάβια, Advance Ξηρά Τροφή για Σκύλους