Advance Labrador Retriever 12kg

Κωδικός: A5-AD536510
  • Τιμή:

    72,80 €

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
  • Πλήρης τροφή με κοτόπουλο και κριθάρι
  • Κατάλληλη για ενήλικα σκυλάκια της φυλής Labrador Retriever
Περιγραφή

Πλήρης τροφή με γαλοπούλα, κοτόπουλο και ρύζι για το ενήλικο σκυλάκι σας της φυλής German Shepherd. Πρόκειται για μια υψηλής ποιότητας τροφή, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες του σκυλάκου σας. Τα κύρια συστατικά της, το κοτόπουλο και το ρύζι, είναι εξαιρετικές πηγές εύπεπτων πρωτεϊνών και υδατανθράκων, που συμβάλλουν στη διατήρηση της ιδανικής μυικής μάζας του μικρού μας φίλου. Η σύνθεσή της, με φυτικές ίνες, χαμηλό επίπεδο θερμίδων και L-καρνιτίνη βοηθούν στον έλεγχο του βάρους και του μεταβολισμού, ενώ ο συνδυασμός χονδροϊτίνης, γλυκοζαμίνης και Ω-3 λιπαρών οξέων προστατεύουν την υγεία των αρθρώσεων. Τα Ω-3 και Ω-6 λιπαρά οξέα βοηθούν την υγεία του δέρματος και του τριχώματος ενώ το η L-καρνιτίνη και η ταυρίνη διασφαλίζουν την υγιή λειτουργία της καρδιάς του μικρού μας φίλου.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο σκυλάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Το κριθάρι είναι πλούσιο σε διαλυτές και αδιάλυτες φυτικές ίνες που έχουν ευεργετική επίδραση στο μεταβολισμό, τον έλεγχο του σακχάρου και την καλή λειτουργία του εντέρου. Επίσης δημιουργούν την αίσθηση του κορεσμού συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση του σωματικού βάρους. Το κριθάρι είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως νιασίνη, φολικό, σίδηρο αλλά και μαγνήσιο, φώσφορο, μαγγάνιο, πυρίτιο και σελήνιο
Σύνθεση

Κοτόπουλο (17%), αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών, κριθάρι (10%), σιτάρι, πρωτεΐνη αραβοσίτου, σιτάλευρο, μπιζέλια, ζωικό λίπος, αραβόσιτος, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, πολτός τεύτλων, φυτικές ίνες, ψάρια έλαιο, πρωτεΐνες πλάσματος, φυσική πηγή ανοσοσφαιρινών (0,4%), χλωριούχο κάλιο, σόγια, αλάτι, γλυκοζαμίνη (460 mg / kg), θειική χονδροϊτίνη (350 mg / kg), φυσικές πολυφαινόλες (0,01%)

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 29.0%
  • Λίπος 14.0%
  • Ακατέργαστες Ίνες 3.7%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.0%
  • Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα 0.4%
  • Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα 2.4%
Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
Για Διατήρηση Βάρους
Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
Για Απώλεια Βάρους
26-30kg 305-340gr 275-305gr
31-36kg 345-385gr 315-350gr

-Μέγεθος Σκύλου Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Επιπλέον Χαρακτηριστικά Αρθρώσεις (Joint care)
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Πουλερικά, Κοτόπουλο
-Χωρίς Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Ισπανία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Advance Ξηρά Τροφή για Σκύλους