Yora Puppy 12kg

Κωδικός: A31-YRD105
  • Τιμή:

    129,00 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης υποαλλεργική τροφή με πρωτεΐνη εντόμων
  • Κατάλληλη για όλους τους ανήλικους σκύλους

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 1290 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης υποαλλεργική τροφή με πρωτεΐνη εντόμων για το ανήλικο σκυλάκι σας. Η τροφή αυτή ενδείκνυται απολύτως ως υποαλλεργική δίαιτα, για την ελαχιστοποίηση της διατροφικής δυσανεξίας. Περιέχει πρωτεΐνη εντόμων φιλική προς τον πλανήτη, βρώμη και παντζάρια που είναι πλούσια σε αδιάλυτες ίνες οι οποίες προάγουν την καλή κινητικότητα του εντέρου και βοηθούν στον έλεγχο των τριχοβεζωάριων. Επίσης, περιέχει φύκια της θάλασσας και σωστά επίπεδα γλυκοζαμίνης και χονδροϊτίνης που βοηθούν στη φροντίδα και τη διατήρηση υγιών αρθρώσεων. Επιπλέον περιέχει DHA για την υποστήριξη της ανάπτυξης του εγκεφάλου του σκυλάκου σας. Είναι εξαιρετικά εύπεπτη και γευστική, και ο μικρός μας φίλος θα τη λατρέψει.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Τα έντομα είναι πολύ πλούσια σε πρωτεΐνη καλής ποιότητας, καθώς περιέχουν όλη την ποικιλία αμινοξέων που χρειάζεται ο οργανισμός. Επίσης είναι πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία όπως σίδηρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σελήνιο και ψευδάργυρο. Επιπλέον, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος, ενώ προσφέρουν υγιεινά ακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά. Τέλος, η κατανάλωση εντόμων θεωρείται μια πιο βιώσιμη πρακτική, φιλική προς το περιβάλλον, καθώς για την εκτροφή τους χρειάζεται ελάχιστη τροφή και πολύ λιγότερος χώρος σε σχέση με τα ζώα
  • Η βρώμη είναι ένα φυσικό κατευναστικό του νευρικού συστήματος ενώ παράλληλα είναι μία πλούσια πηγή πρωτεΐνης, διαλυτών φυτικών ινών, σιδήρου, μαγγάνιου, ψευδάργυρου και βιταμίνης Β. Βοηθάει στην διαδικασία της πέψης και προωθεί την ισορροπία των ορμονών στον οργανισμό του αγαπημένου σας τετράποδου φίλου
  • Ο αρακάς είναι ένα από τα πιο υγιεινά λαχανικά που μπορεί να φάει ο μικρός μας φίλος. Είναι μία πλούσια πηγή βιταμινών Α, Κ και Β ενώ είναι πλούσιος σε μέταλλα όπως ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος, το κάλιο και το μαγνήσιο. Επιπλέον έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και λουτεΐνη, ένα αντιοξειδωτικό που βοηθάει στην υγεία του δέρματος, της καρδιάς και των ματιών
Χρήσιμες Πληροφορίες

Οι νύμφες της YORA διατρέφονται με τα υπολείμματα λαχανικών που σε άλλη περίπτωση δεν θα καταναλώνονταν και χρειάζονται ένα μικρό μέρος του νερού, της καλλιεργήσιμης γης και της ενέργειας που απαιτεί η παραδοσιακή κτηνοτροφία. Εκτρέφονται σε ένα περιβάλλον που μιμείται απόλυτα το φυσικό τους βιότοπο.
Γι’ αυτό το λόγο οι vegan και οι vegetarian ιδιοκτήτες κατοικιδίων επιλέγουν τη YORA σαν μια πιο υγιεινή και φυσική εναλλακτική λύση από τις φυτικές τροφές κατοικιδίων.

Αν διατρέφετε έναν μεσαίου μεγέθους σκύλο καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του με Yora και όχι με μια συμβατική τροφή, μειώνετε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 8.8 τόνους. Αυτό ισοδυναμεί με τον μέσο όρο εκπομπών που εκλύονται από ένα αυτοκίνητο που κινείται με πετρέλαιο και διανύει 284.504 χλμ - όσο δηλαδή είναι η περίμετρος του Ισημερινού!

Σύνθεση

44% Έντομα (Γεύμα Εντόμων 30%, Φρεσκομαγειρεμένα Έντομα 8,5%, Έλαιο Εντόμων 5,5%), Βρώμη (17%), Αραβόσιτος, Μπιζέλια, Πατάτα (5/5), Μέταλλα, Μαγιά Ζυθοποιίας, Λιναρόσπορος, Φύκια (1%), Πολτός Ντομάτας, Βιταμίνες, Πολτός Κιχωρίου, Παντζάρια, DHA Αποξηραμένη Αλγη, Γλυκοζαμίνη (500mg/kg), Θειική Χονδροϊτίνη (500mg/kg), Καρότα, Λαχανίδα Kale, Μαϊντανός, Εκχύλισμα Yucca (400mg/kg).

Αναλυτικά συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 26.0%
  • Λίπος 14.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 8.0%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 5.0%
  • Aσβέστιο 1.2%
  • Ω-3 Λιπαρά Οξέα 0.5%
  • Ω-6 Λιπαρά Οξέα 4.1%
Πρόσθετα

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ: Εκχυλίσματα τοκοφερόλης από φυτικά έλαια 3,8mg.
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ: Βιταμίνη Α 14.400 IU, Βιταμίνη D3 2.000 IU, Βιταμίνη Ε 96 IU.
ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ψευδάργυρος (Μονοένυδρος Θειικός Ψευδάργυρος) 48mg, Σίδηρος (Μονοένυδρoς Θειικός Σίδηρος (ΙΙ)) 48mg, Μαγγάνιο (Μονοένυδρο Θειικό Μαγγάνιο) 33mg, Χαλκός (Πενταένυδρος Θειικός Χαλκός (ΙΙ)) 14mg, Ιώδιο (Ανυδρο Ιωδιούχο Ασβέστιο & Ιωδιούχο Κάλιο) 1,7mg, Σελήνιο (Σεληνιώδες Νάτριο) 0,29mg

Θερμίδες

Μεταβολιστέα ενέργεια ανά kg: 3.570kcal

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Αναμενόμενο Βάρος Ενήλικου Σκύλου 2-6 μηνών 6-9 μηνών 9-12 μηνών
1-5kg 70-100gr 70-100gr 70gr
5-10kg 170-210gr 190-210gr 190gr
10-25kg 260-300gr 290-300gr 270-290gr
25-45kg 450-490gr 490-510gr 480-510gr



-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ανήλικο, Ανήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς κρέας (Vegie), Υποαλλεργική (Sensitive/Hypoallergenic)
-Συσκευασία 10.1 έως 15kg
-Γεύση Έντομα
-Χωρίς Σιτάρι, Σόγια
-Χώρα Προέλευσης Αγγλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Τροφή για Κουτάβια