Ambrosia Grain Free Adult Mini Sensitive Fresh Salmon & Rabbit 5kg

Κωδικός: A5-AM25062
  • Τιμή:

    45,00 €

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 1-4 ημερες
  • Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με σολομό και κουνέλι
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μικρόσωμων φυλών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 450 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή χωρίς σιτηρά με σολομό και κουνέλι για το ενήλικο μικρόσωμο σκυλάκι σας. Η τροφή αυτή είναι μια πλήρης ολιστική τροφή που συνδυάζει εύκολα εύπεπτο φρέσκο ​​κρέας σολομού με πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά κρέας κουνελιού, ενώ η προσθήκη γλυκοπατάτας ενισχύει τις υποαλλεργικές της ιδιότητες. Περιλαμβάνει επίσης πρεβιοτικά και προβιοτικά για τη βελτίωση της πέψης και του ανοσοποιητικού συστήματος, χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη για την προστασία των αρθρώσεων καθώς και ταυρίνη και L-Καρνιτίνη για να υποστηρίξουν τον υψηλότερο ρυθμό μεταβολισμού των μικρόσωμων φυλών. Μια εξειδικευμένη συνταγή που αναμειγνύει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες, λίπη και υδατάνθρακες για να παρέχει άφθονη ενέργεια για το ενήλικο μικρόσωμο σκυλάκι σας, ενώ το μικρό μέγεθος της κροκέτας είναι ιδανικό για το στοματάκι του μικρού μας φίλου.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Ο σολομός είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και απαραίτητων βιταμινών, τα οποία διασφαλίζουν την υγιή λειτουργία της καρδιάς του σκυλάκου σας καθώς και λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα
  • Το κουνέλι έχει λευκό, τρυφερό κρέας, με ελάχιστα λιπαρά, ενώ συγκαταλέγεται στη λίστα των πιο υγιεινών και θρεπτικών επιλογών, με μικρή θερμιδική απόδοση αλλά με μεγάλη διατροφική αξία και ευεργετική δράση. Είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες, σίδηρο, μέταλλα και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την καθημερινή διατροφή του τετράποδου φίλου μας
  • Ο λιναρόσπορος είναι μία εξαιρετική πηγή Ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία βοηθούν στην υγεία του τριχώματος και του δέρματος. Επιπλέον, είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες, τις οποίες χρειάζεται ο μικρός μας φίλος για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος
Σημαντική Παρατήρηση

Το προϊόν θα πρέπει να δίνεται σε ξηρά μορφή. Ο σκύλος θα πρέπει να έχει πάντα διαθέσιμο φρέσκο νερό. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Χρησιμοποιήστε το κατά προτίμηση πριν από την ημερομηνία λήξης.

Σύνθεση

Σολομός (20%, από τον οποίο φρέσκος σολομός χωρίς κόκκαλο 10% και αφυδατωμένη πρωτεΐνη σολομού 10%), κουνέλι (20%, από το οποίο φρέσκο κουνέλι 10% και αφυδατωμένο κουνέλι 10%), άμυλο πατάτας, υδρολυμένη ζωική πρωτεΐνη (10%) αρακάς, φάβα, ζωικό λίπος (9%), γλυκοπατάτα, πολτός αποξηραμένου τεύτλου, λιναρόσπορος, αποξηραμένη ζυθοζύμη, MOS (ολιγοσακχαρίτες μανάνης) & β-γλυκάνες, λάδι σολομού (0,5%), αποξηραμένο ραδίκι (φυσική πηγή FOS και ινουλίνης), μεταλλικά στοιχεία, αποξηραμένο μπρόκολο, αποξηραμένο σπανάκι, αποξηραμένες ντομάτες, αποξηραμένα κράνμπερρι, αποξηραμένα μύρτιλλα, υδροχλωρική γλυκοζαμίνη (150 mg/κιλό), θειική χονδροϊτίνη (150 mg/κιλό), φυτικά εκχυλίσματα (Yucca schidigera, Rosemarinus sp, Vitis sp, Curcuma sp, Citrus sp, Eugenia sp).

Αναλυτικά Συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 30%
  • Λίπος 20%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 6.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 3.0%
  • Υγρασία 9.0%
  • Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα 1.1%
  • Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα 3.4%
  • Ασβέστιο 1.1%
  • Φώσφορος 0.8%
Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
2kg 55gr
4kg 85gr
6kg 115gr
8kg 140gr
10kg 160gr
12kg 180gr
14kg 200gr
16kg 220gr
-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Ειδική Διατροφή Χωρίς σιτηρά (Grain free)
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Σολομός, Κουνέλι
-Χωρίς Σόγια, Σιτάρι, Καλαμπόκι
-Χώρα Προέλευσης Ελλάδα

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου, Ambrosia Ξηρά Τροφή για Σκύλους