Monge Bwild Dog Adult Deer 2.5kg

Κωδικός: A27-55070185
  • Τιμή:

    25,40 €

  • ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Πλήρης τροφή με ελάφι
  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών

ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 210 700 2580

Με την αγορά συλλέγετε 253 πόντους για επόμενη παραγγελία!


Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών μου

Περιγραφή

Πλήρης τροφή με ελάφι, για το ενήλικο σκυλάκι σας, ανεξαρτήτως φυλής. Η τροφή αυτή έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ζωικές πρωτεΐνες από το κρέας ελαφιού και εγγυάται μια ισορροπημένη διατροφή για τον μικρό μας φίλο. Είναι σχεδιασμένη με χαμηλό επίπεδο σιτηρών και δεν περιέχει πατάτες. Ο λιναρόσπορος, πηγή λιπαρών οξέων ωμέγα-3, υποστηρίζει ένα απαλό και λαμπερό τρίχωμα. Η γεύση της ενισχύεται από φρούτα (όπως βατόμουρο και κράνμπερι) και λαχανικά (καρότα), φυσικές πηγές φυτικών ινών και μετάλλων. Περιέχει επίσης XOS (Ξυλο-ολιγοσακχαρίτες), τα οποία είναι προβιοτικά που διατηρούν την ευεξία του εντέρου. Έτσι, προσφέρετε στον σκυλάκο σας μια γευστική τροφή που διασφαλίζει την υγεία του και την ευεξία του.

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • Το ελάφι είναι μια πολύ καλή πηγή της βιταμίνης Β και μετάλλων όπως ο ψευδάργυρος, ο φώσφορος κι ο σίδηρος. Βοηθάει τους μικρούς μας φίλους να διατηρούν υγιή επίπεδα ενέργειας και θεωρείται πως είναι μια καλή επιλογή για σκυλάκους με τροφικές ευαισθησίες ή αλλεργίες σε άλλες πρωτεϊνικές πηγές όπως το κοτόπουλο και το μοσχάρι
  • Το κοτόπουλο είναι ένα άπαχο κρέας που προσφέρει στο σκυλάκι σας την απαραίτητη πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός του. Επιπλέον, ενισχύει το μυϊκό του σύστημα και είναι μία πλούσια πηγή Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, που διασφαλίζουν υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα. Τέλος, η παρουσία των αμινοξέων και της γλυκοζαμίνης χτίζουν υγιείς αρθρώσεις
  • Η βρώμη είναι ένα φυσικό κατευναστικό του νευρικού συστήματος ενώ παράλληλα είναι μία πλούσια πηγή πρωτεΐνης, διαλυτών φυτικών ινών, σιδήρου, μαγγάνιου, ψευδάργυρου και βιταμίνης Β. Βοηθάει στην διαδικασία της πέψης και προωθεί την ισορροπία των ορμονών στον οργανισμό του αγαπημένου σας τετράποδου φίλου
Σύνθεση

Αποξηραμένο κρέας ελαφιού (38%), ζωικό λίπος 16% (καθαρό λάδι κοτόπουλου σε 99,5%), φρέσκο κρέας κοτόπουλου (12%), κίτρινα μπιζέλια, ταπιόκα, βρώμη (4%), αποξηραμένος πολτός τεύτλων, υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, ζυθοποιίες μαγιά, μέταλλα, λιναρόσπορος (2%), αποξηραμένα καρότα (2%), πολτός αποξηραμένης ντομάτας, ίνες μπιζελιού, πολτός αποξηραμένου ανανά, πολτός αποξηραμένου μήλου, πολτός αποξηραμένου βατόμουρου 1% (ισοδύναμο με 8,6% φρέσκα βατόμουρα), αποξηραμένος πολτός βακκίνιων1 % (ισοδύναμο με 8,6% φρέσκα κράνμπερι), αποξηραμένος πολτός βατόμουρου 1% (ισοδύναμος με 8,6% φρέσκα σμέουρα), ξυλο-ολιγοσακχαρίτης (XOS 0,3%), θειική χονδροϊτίνη, γλυκοζαμίνη, προϊόντα ζύμης (πηγή MOS), σπιρουλίνα, yucca schidigera.

Αναλυτικά συστατικά
  • Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 28.0%
  • Λίπος 18.0%
  • Ακατέργαστη Τέφρα 7.5%
  • Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες 2.6%
  • Aσβέστιο 1.6%
  • Φώσφορος 1.0%
  • Ω-3 Λιπαρά Οξέα 0.5%
  • Ω-6 Λιπαρά Οξέα 1.7%
Πρόσθετα

Βιταμίνη Α 35.000 IU, Βιταμίνη D3 1.850 IU, Βιταμίνη Ε 83 mg, σελήνιο 0,06 mg, μαγγάνιο 7,3 mg, ψευδάργυρος 84,3 mg, χαλκός 2,3 mg, σίδηρος 24,6 mg, ιώδιο 0,78 mg, DL μεθειονίνη 1100 mg, L καρνιτίνη 170 mg, εκχυλίσματα τοκοφερόλης από φυτικά έλαια.

Θερμίδες

Μεταβολιστέα ενέργεια 4.170 kcal/kg

Μην ξεχνάτε!

Κάθε σκύλος είναι διαφορετικός και η ποσότητα παρεχόμενης τροφής είναι πιθανό να αλλάζει με βάση την ηλικία και τον τρόπο ζωής του. Χρησιμοποιήστε την συνιστώμενη δόση σαν οδηγό, παρακολουθείστε το βάρος του και προσαρμόστε ανάλογα τις ποσότητες για τον μικρό μας φίλο. Ταΐστε τον δύο φορές την ημέρα, έχοντας πάντα δίπλα του φρέσκο, καθαρό νερό!

Οδηγίες Μετάβασης

Εάν ταΐζετε το σκυλάκι σας για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη τροφούλα συνίσταται να περάσετε από μία μεταβατική περίοδο αλλαγής της τροφής του, διάρκειας 7 έως 10 ημερών. Ξεκινήστε με 25% της νέας τροφής και 75% της παλιάς. Σταδιακά αυξήστε την ποσότητα της καινούργιας τροφής μέχρι να φτάσετε να τον ταΐζετε με αυτή εξολοκλήρου.

Δοσολογία
Βάρος Σκύλου Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση
12kg 181gr
14kg 201gr
16kg 221gr
18kg 240gr
20kg 259gr
25kg 295gr
30kg 338gr
40kg 419gr
50kg 496gr
60kg 569gr
70kg 638gr
-Μέγεθος Σκύλου Μικρόσωμη φυλή, Μεσαία φυλή, Μεγαλόσωμη φυλή
-Ηλικία Ενήλικο, Ενήλικο
-Συσκευασία 1.1 έως 5kg
-Γεύση Ελάφι, Κοτόπουλο
-Χωρίς Σιτάρι, Σόγια, Καλαμπόκι, Πατάτα
-Χώρα Προέλευσης Ιταλία

οι περισσότεροι επιλέγουν επίσης

Δείτε περισσότερα : Σκύλος, Τροφή Σκύλου, Ξηρά Τροφή Σκύλου